Експертът по сигурността полк. Николай Марков се възмути от нежеланието

...
Експертът по сигурността полк. Николай Марков се възмути от нежеланието
Коментари Харесай

Радев се изказва за щяло и нещяло, но за Навални – нямал правомощия

Експертът по сигурността полк. Николай Марков се възмути от нежеланието на президента Румен Радев да заеме позиция по проблема за съветския опозиционер Алексей Навални.

Той напомни други сходни моменти, в които държавният ни глава не се е крил зад Конституцията, а свободно е изразявал мнението си. Ето какво тъкмо написа Марков:

"И какво излезе в този момент, когато от президентството включиха рупорите на другаря Радев, които да го скрият още веднъж зад лимитираните му права по Конституция, по отношение на външната политика на България:

--------------------------------------------------------------------------

Излезе, че съгласно въпросните празни кратуни и по Конституция, президентът има право да заема позиция за отбрана на арестуваните и върнати в Турция превратаджии, както и да твърди напълно публично в свое изявление, че Владимир Владимирович Путин е отровил оръжейния необут Гебрев и някакви други български жители. Но същата тази българска Конституция не му дава право да каже и думичка за ареста на Навални, както го прикани премиера Борисов!? Та белким шест милиона българи не чуваха с ушите си през миналите четири години, че Радев се изрича за щяло и нещяло и прекрачи всички граници, надалеч от президентските му пълномощия, точно по Конституция.

------------------------------------------------------------------------

Да се отхвърля е симптом на цялостен тримерен идиотизъм. "

И какво излезе в този момент, когато от президентството включиха рупорите на другаря Радев, които да го скрият още веднъж зад...
Публикувахте от в
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР