Шотландският актьор Джерард Бътлър се е разделил с приятелката си,

...
Шотландският актьор Джерард Бътлър се е разделил с приятелката си,
Коментари Харесай

Джерард Бътлър се раздели с дългогодишната си приятелка

Шотландският артист Джерард Бътлър се е разделил с приятелката си, интериорната дизайнерка Морган Браун, след траяла шест години връзка, белязана от раздели и събирания, заяви Контактмюзик, базирайки се на обява в сп. " Пийпъл ".

Петдесетгодишният артист и партньорката му за последно са били видяни дружно по-рано през месеца, когато са фотографирани да си разменят целувка на плажа. Сега сп. " Пийпъл " оповестява за раздялата им.
 

— People (@people)

За романа сред Джерард Бътлър и Морган Браун се заприказва за първи път през 2014 година, когато двойката беше видяна на плаж в Малибу. Две години по-късно се появиха известия, че артистът и приятелката му са се разделили.

През юли 2017 година двойката възобнови романа си. Само три месеца по-късно Бътлър съобщи, че е самостоятелен. Впоследствие артистът и изгората му още веднъж се събраха и връзките им дълго време изглеждаха постоянни.

Джерард Бътлър преди е споделял за сп. " Пийпъл ", че " няма персонален живот ", само че че желае в обозримо бъдеще да стане татко.
 
via
— Tazein Mirza Saad (@MirzaTazein)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР