Еднополовата двойка пингвини Електра и Виола в океанографския аквариум във

...
Еднополовата двойка пингвини Електра и Виола в океанографския аквариум във
Коментари Харесай

Еднополовата двойка пингвини Електра и Виола си измъти бебе

Еднополовата двойка пингвини Електра и Виола в океанографския аквариум във Валенсия си измъти бе бе, откакто осинови изоставено яйце, заяви в. " Дейли мейл ".
 

— GSN (@gaystarnews)

Яйцето им е подхвърлено от личния състав на аквариума, когато двата пингвина им се сторили потиснати. Така двойката, която другояче би била безплодна, се сдобила с правоприемник.
 

— Gay Community News (@GCNmag)

Пингвинчето на Електра и Виола е едно от трите, излюпили се в аквариума през този размножителен сезон. Там живеят 25 представители на типа Субантарктически пингвин.

Електра и Виола почнали да се държат типично за типа си преди размножаване - построили си гнездо от камъни. Тези птици доста ценят камъните и даже с тях се ухажват. Мъжкият особено търси подобаващи за гнездо и ги носи на женската като знак на любовта си. Ако тя хареса подаръка, го слага в гнездото. Така двамата дружно го построяват и го приготвят за яйцето. След това бащата и майката се редуват да топлят яйцето 38 дни. Пиленцето става без значение след 75 дни.

Като видели, че Електра и Виола строят гнездо, гледачите им подхвърлили непознато яйце и двете дами го измътили сполучливо.

— Save The Democracy (BLM)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР