Правите ли достатъчно секс? Може би сте се замисляли дали

...
Правите ли достатъчно секс? Може би сте се замисляли дали
Коментари Харесай

Колко често трябва да правим секс, за да сме щастливи?

Правите ли задоволително секс? Може би сте се замисляли дали не би трябвало да сте по-активни в леглото, изключително като чуете пикантни изповеди на ваши другари.

Добрата вест за всички изтощени от работа или непрекъснато заети около децата, е че към този момент е потвърдено, че не е нужно да се впускате в креватни завършения всеки ден. Вижте отговора в канала " във vbox7:

Проучване при хора във връзка сподели, че в действителност има връзка сред секса и щастието , само че тя не е толкоз значима, колкото чакаме. Двойките, които вършат секс по един път на седмица са доста по-щастливи от тези, които вършат секс един път на две седмици. Но по-късно се вижда, че няма разлика в равнищата на благополучие сред двойките, които вършат секс един път и четири пъти в седмицата.

Проучването откри, че сексът може да усили равнището на благополучие, тъй като кара хората да се усещат по-удовлетворени в връзките си. То е извършено при 2400 двойки в Съединени американски щати.
 секс iStock/Getty Images

Кой е точната численост за вас?

Един от положителните резултати от сходни изследвания е, че те дават начало на тази значима тематика за всяка двойка. За някои двойки въпросът какъв брой постоянно би трябвало да вършат секс може да не се появи, което може да е знак, че се усещат задоволително близки и задоволени - или че са просто прекомерно заети с цел да мислят за това.
 секс iStock/Getty Images

Експертите поучават да се опитва – един месец се пробвайте да вършиме секс два пъти седмично, а идващия един път и вижте по какъв начин ще се чувствате като резултат.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР