Джинджифилът е супер растение и затова няма спор. Всеки, който

...
Джинджифилът е супер растение и затова няма спор. Всеки, който
Коментари Харесай

Джинджифилът помага не само при настинка

Джинджифилът е супер растение и по тази причина няма спор. Всеки, който е борил грип с него, може да го удостовери. Джинджифилът е и неразделна част от обичани храни - суши, индийско, коледни сладки. Но неговите изгоди не се изчерпват единствено до това. 

Джинджифилът съдържа 12 типа антиоксиданти, които го вършат наложителна част от всеки здравословен живот и режим на хранене. Той съдържа витамин С, фосфор, желязо и тн. Независимо дали ще го прибавите просто по този начин, към чая си, или ще го хапвате, представяме ви някои по-малко известни изгоди от джинджифила. Вижте ги в канала " във vbox7:

Естествено болкоуспокояващо

Джинджифилът може да облекчи болките в ставите и мускулите. Проучване даже демонстрира, че пациенти с остеопороа изпитват по-малко болки, в случай че одобряват постоянно джинджифил. Ако имате мощно главоболие, пробвайте да хапвате корен от растението.
               

A post shared by (@thebadgerslab) on May 18, 2020 at 12:47pm PDT

Превенция на заболяването на Алцхаймер

Много изследвания демонстрират, че джинджифилът оказва помощ за запазването на мозъчните кафези в положително здраве. Други пък са безапелационни, че джинджифилът работи добре на паметта и усъвършенства времето ни за реакция.              

A post shared by (@suncoast_fresh) on Apr 26, 2020 at 8:02pm PDT

Спира гаденето

Коренът от джинджифил се употребява от епохи при пътувания по вода. Причината за това е, че той подтиска гаденето. Това може да се приложи сполучливо и при пътешестване по въздух. Бременните дами също могат да пробват да угнетен утринното гадене с джинджифил.
               

A post shared by (@ferumofficial) on Aug 13, 2020 at 7:40am PDT

При менструални крампи

Джинджифилът е чудесна предварителна защита и по време на цикъл при дамите, защото се оправя с крампите. Проучване демонстрира, че дами, които са добавяли джинджифил на прахуляк към дневното си меню в първите три дни на цикъла си, изпитват по-слаби болки спрямо месеци, в които не одобряват джинджифил.
               

A post shared by (@thesattvacentre) on Aug 12, 2020 at 10:26pm PDT

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР