Актьорът и носител на Оскар Куба Гудинг младши е обвинен,

...
Актьорът и носител на Оскар Куба Гудинг младши е обвинен,
Коментари Харесай

Обвиниха актьора Куба Гудинг-младши в изнасилване

Актьорът и притежател на " Оскар " Куба Гудинг младши е упрекнат, че два пъти е изнасилил жена в хотелска стая в Ню Йорк през 2013 година, оповестяват международните организации.

Гражданското дело е заведено в съд в Ню Йорк от жена, разпозната в правосъдните документи като " Джейн Доу ", с цел да се отбрани самоличността й.

Жената твърди, че е срещнала артиста в бар в Манхатън през август 2013 година и е била поканена да се причисли към него за по пиво в непосредствен хотел. Гудинг е я склонил да го придружи до хотелската му стая, където е декларирал, че би трябвало да се преоблече. Актьорът по-късно е изнасилил дамата вагинално и анално.

Марк Джей Хелър, юристът на Куба Гудинг младши, е декларирал, че обвиняванията са неправдоподобни.

" Тези обвинявания са изфабрикувани. Говори се за събитие отпреди седем години, във връзка което в никакъв случай не е подавана тъжба. Вярваме, че те ще бъдат отхвърлени ", споделя Хелър.

Жената ще търси по правосъден път компенсации за породените й вреди.

Петдесет и две годишният Куба Гудинг младши печели " Оскар " за най-хубав артист в поддържаща роля през 1997 година за осъществяването си във кино лентата " Джери Магуайър ".

Миналата година артистът пледира почтен по обвинявания, отправени му от три разнообразни дами, които твърдяха, че ги е опипвал. Предполагаемите произшествия са станали в нощни клубове в Ню Йорк през 2018 година, напомнят организациите.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР