Тази есен Откраднат живот“ се завръща на екран с юбилеен

...
Тази есен Откраднат живот“ се завръща на екран с юбилеен
Коментари Харесай

„Откраднат живот“ се завръща на екран с юбилеен десети сезон

Тази есен „ Откраднат живот “ се завръща на екран с юбилеен десети сезон . По традиция продукцията озаглави тематично новия сезон, който ще бъде показан под заглавието „ Антитела “ . Антитела е термин от медицината, който разказва способността на организма да се оправи с евентуална опасност. Това е сериозен миг, когато би трябвало да се преборим, с цел да оцелеем и да съхраним тялото си. Целият 10 сезон е отдаден на крайното опълчване,на нуждата да избереш страната на истината или да се отречеш от нея. „ Антитела “ е отдаден на противодействието против забележимите и невидими врагове на болничното заведение, на морала, на враговете, на същинската обич.

Как пандемията ще промени „ Св. Анастасия “? Какво ще се случи с лекарите, чиито живот се прекатурна, минути преди финала на девети сезон? Тези и още доста въпроси ще държат вниманието на почитателите, които ще проследят ориста на обичаните лекари в „ Откраднат живот: Антитела “. Една от огромните изненади за феновете е завръщането на най-провокативния и неосезаем персонаж – Иво Фотев, в чиято роля още веднъж ще влезе артистът Васил Бинев. Влиятелният предприемач ще застане на пътя на лекар Тасев и сътрудниците му, с цел да потърси реванш за загубите и да преобърне откритите правила в болничното заведение и персоналния живот на героите.

Сред значимите тематики, на които екипът ще сложи акцент, е толерантността – етиката и професионализмът на героите ще бъде изпитана в спешна обстановка, която ще се трансформира в обществен проблем с последици в незабавното поделение. Сезонът споделя още веднъж за цената на дълго защитаваните секрети, слага на тестване любовта, другарството и тематиката за полезностите в лекарската специалност.

Не пропускайте „ Откраднат живот: Антитела “ тази есен по NOVA.

Повече вести ще откриете на уеб страницата на и на формалната страница на „ Откраднат живот “ във, а всички епизоди можете да видите единствено в NOVA PLAY.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР