Шарън Стоун сподели дълбокото си разочарование от хората, които продължават

...
Шарън Стоун сподели дълбокото си разочарование от хората, които продължават
Коментари Харесай

Шарън Стоун бясна на тези, които не носят маски

Шарън Стоун показа дълбокото си отчаяние от хората, които не престават да подценяват международната пандемия и не съблюдават елементарините условия за хигиена, отдалеченост и също по този начин - носене на защитни маски.

Актрисата показа в Инстаграм, че сестра ѝ Кели се е разболяла от Covid-19. Тя показа, че Кели е с доста слаба имунна система.

Голяма част от обявата на Стоун, е ориентирана точно към хората, които не носят защитни маски, когато са на едно или друго публично място, на което носенето им се изисква наложително (градски превоз, магазини, институции, аптеки, болнични заведения и т.н.). Вижте в канала във vbox7:
               

A post shared by (@sharonstone) on Aug 15, 2020 at 6:08pm PDT

" Някой от вас, хора, които не носите маски, е виновен за това. Имунната ѝ система не действа, ходила е само до аптеката. В региона, където живее няма всеобщо тестване. Тестват те единствено, в случай че имаш признаци. След това чакаш пет дни за резултатите. Бихте ли стояли в тази стая изцяло сами? ", пиша актрисата към фотографията горе.

Шарън Стоун приключва обръщението си с апел - носете маските си!

62-годишната актриса показа също кадър на сестра ѝ Кели и брачна половинка ѝ, които са се отдръпнали по-рано в щата Монтана, с вярата да избегнат огромното скупчване на хора и опция да се разболеят.
               

A post shared by (@sharonstone) on Aug 16, 2020 at 5:29am PDT
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР