Недоволни се събират в Триъгълника на власт за 41-ва вечер

...
Недоволни се събират в Триъгълника на власт за 41-ва вечер
Коментари Харесай

Протестиращи се събират за нова вечер на протести

Недоволни се събират в Триъгълника на власт за 41-ва вечер на митинги. Очаква се по-късно да тръгнат на шествие към „ Орлов мост ”. Протестиращите се заканват там да построят Паметник на свободата. За задачата ще носят камъни, тухли и бордюри, оповестява.

В по-късните часове се чака да бъде и блокирано и кръстовището пред румънското посолство. Именно там нощес напрежението ескалира. Кола на жена с две деца беше потрошена, откакто се опита да пробие блокадата на кръстовището. Трима са задържани.

Автомобилът остана блокиран дълго, преди да пристигна полицията и да успее да го изведе. Протестиращите упрекнаха дамата в провокация, тъй като се врязала в блокадата и ги обиждала.  

Тя от своя страна ги упрекна в експанзия и нарушение на правата й. Всички забъркани завършиха вечерта в 1 РУП.
 
А тази заран в тематиката беше въвлечена и дама, чиято осанка прилича тази на блокираната от нощес. Профилът й обиколи Фейсбук пространството, последваха и нападки поради споделени фотоси от скъпи почивки. В отговор дамата пусна обществен пост, че ще съди всеки, който продължи да я наскърбява и свързва с блокадата.

Отново във Фейсбук поради държанието си нощес беше нападнат и политологът Стойчо Стойчев. Той също се опита да премине през блокираното кръстовище, само че беше спрян.
На „ Орлов мост ” пък беше арестуван 19-годишен юноша, размахвал револвер. Днес към този момент е с повдигнато обвиняване и пуснат под гаранция от 500 лв..
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР