На изложението CES тази година AMD показа новите модели от

...
На изложението CES тази година AMD показа новите модели от
Коментари Харесай

CES 2020: AMD потвърди високопроизводителни NAVI видеокарти с трасиране на лъчи

На ревюто CES тази година AMD сподели новите модели от RX фамилията - RX 5600, които са планувани особено за 1080p гейминг и дружно с RX 5700 и 5700 XT покриват и 1440p сегмента. Геймърите с по-ограничен бюджет ще разчитат на Radeon RX 5500 XT, само че проектите на компанията не стопират до тук. Всички чакахме по-мощни карти, които да основат проблеми на NVIDIA във високия клас и наподобява, че ще ги дочакаме.

На кръгла маса с стеснен достъп след формалното събитие на CES в понеделник, Лиза Су е споделила пред сътрудници от щатския PCWorld какво можем да чакаме от високопроизводителните NAVI чипове и RDNA архитектурата в бъдеще. Су регистрира значимостта на картите от най-голям клас, основно в стопански проект за компанията и споделя, че появяването на такива модели е неизбежна.

Все още е рано да спекулираме какво можем да чакаме от тези топ модели, само че задачата пред AMD е ясна - да опитат да предложат конкуренция на карти като RTX 2080 и всичко в близост. Според Anandtech AMD ще употребяват доста от техниките, които са приложили при енергийно ефикасните Ryzen 4000 преносим компютър процесори в новите Radeon карти, които евентуално ще се появят още през тази година.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР