След десетки ревюта и непрекъснато мрънкане как геймърската периферия става

...
След десетки ревюта и непрекъснато мрънкане как геймърската периферия става
Коментари Харесай

Sandberg Destroyer FlexWeight: Входно ниво за спортисти

След десетки ревюта и непрестанно мрънкане по какъв начин геймърската външна страна става все по-скъпа, несъмнено сте се наслушали и начели на воплите ми към производителите да предложат нещо по-разумно. Ясно е, че геймингът е новият " Свети Граал " в хардуерната промишленост, само че от време на време мишки за 300 лв. и клавиатури за 500 са прекомерно оптимистичен ход. За всеки трен си има пасажери, несъмнено, само че множеството биха се возили на естествен експрес, вместо на влак-стрела, билетите за който костват половин бъбрек.

И по-късно не изключително автентично въведение, желая да ви оповестя, че има вяра! Sandberg са решили да попълнят нишата на средностатистическите геймъри, които желаят качествено съоръжение, само че нямат хиляди левове за горене. Днес ще ви показва мишката Destroyer FlexWeight, която може да бъде ваша единствено за към 60 лв.. Неслучайно стартирам с цената, тъй като с нея мислено ще съдим множеството качества на този гризач. Да започваме.
Дизайн
Дизайнът на Destroyer е много напредничав, което може да е плюс за някои и минус за други. Мишката е несъмнено планувана за десничари - с много ергономична извивка за палеца и добър достъп до няколкото спомагателни бутона. Въпреки нападателния си външен тип, мишката е много комфортна в ръката и може да бъде употребена с няколко типа хват - с цяла длан или с връховете на пръстите.

 Sandberg Destroyer FlexWeight: Входно равнище за спортисти
Основният материал, от който е направен Destroyer, е пластмаса - по-голямата част е покрита с матирано покритие, което сносно се оправя с отпечатъците и е прелестно на досег. Ергономичните извивки за палеца от лявата страна и за безименния пръст/кутрето от дясната са изпълнени с тркстура пчелна пита, което в допълнение усъвършенства захващането. Подсветката е единична, само че осветява три зони - две ленти към колелцето за скрол, несиметрична трилъчева зона в задната част и логото на Sandberg.
Функционалности
Основните оръжия на тази мишка са деветте бутона, ситуирани на основни позиции. За страдание, функционалностите им са авансово програмирани, а мишката идва без специфичен програмен продукт, което ви задължава да ползвате заложените по дифолт команди. Освен двата съществени бутона и скрола, разполагате с два бутона над палеца (Forward/Back), един снайпер бутон на върха на палеца, който е много комфортен, два бутона над скрол колелото за промяна на резолюцията и един издължен бутон, изнесен в лявата част и много сложен за постигане с показалец.

 Sandberg Destroyer FlexWeight: Входно равнище за спортисти
Destroyer идва с 1,5-метров USB кабел с текстилна оплетка, а в добре прикрито поделение в долната част на мишката има 5 тежести по 5 грама всяка. Те дават опция за фина конфигурация на тежестта на мишката - от 139 грама без тежести до 164 с всички сложени железни цилиндри. Разполагането им в една линия лимитира малко вероятните комбинации и център на тежестта, само че съществуването на сходна алтернатива в мишка от този клас и цена е прелестен подробност.

 Sandberg Destroyer FlexWeight: Входно равнище за спортисти
Подсветката е една за всички зони, както към този момент ви загатнах, и се ръководи на процедура от бутоните за контролиране на DPI резолюцията. По азбучник имате четири режима на работа - 800, 1200, 3200 и 4000 DPI, на всеки от тях дава отговор избран цвят. На процедура обаче има шест режима на работа/цвята, а датчикът на мишката е обозначен като 4200 DPI, тъй че документите сигурно пропуща два режима единият към 2400 DPI и 4200 DPI. Цветовото шифроване е добра концепция, която съм виждал при конкуретни и по-скъпи мишки и която постоянно поздравявам.

 Sandberg Destroyer FlexWeight: Входно равнище за спортисти
Комфорт и приложимост в действителни условия
Прекарах няколко дни с Destroyer FlexWeight и мога да кажа умерено, че мишката е много комфортна (аз употребява хват с върховете на пръстите) и ще задоволи всички кежуъл играчи и тези, които занапред навлизат в света на спортния гейминг. Лично за мен 3200 DPI е повече от задоволително в множеството случаи, с добавката на ниската резолюция от 800 при потребност от по прецизни контроли (например снайпер). Що се отнася до тежестите - при мен мишката се усещаше най-добре при извадени тежести и минимално тегло, само че това са персонални желания, несъмнено. Поставените тежести дават малко повече надзор и прецизнос, защото се изисква повече усили за напредването на мишката - както споделих - въпрос на персонално желание.

 Sandberg Destroyer FlexWeight: Входно равнище за спортисти
Финални думи
Ако би трябвало да обобщя - Sandberg Destroyer FlexWeight е чудесна мишка за всички, които занапред навлизат в спортния гейминг и може да бъде употребена също от по-непретенциозни ветерани. Цената от 60 лв. е едно от главните преимущества на мишката, дружно с ергономичната и форма (за десничари), матираната повърхнина и лесния достъп до шестте авансово конфигурирани резолюции. От друга страна, неналичието на програмен продукт и опция за в допълнение настройване на бутоните и подсветката, може да се окаже причина по-сериозните спортисти да подминат тази мишка. Тежестите са добър бонус и показват опция на младите играчи да добият нюх по какъв начин тежестта трансформира стила на игра.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР