След доста дълга пауза се връщаме към горещите мобилни игри,

...
След доста дълга пауза се връщаме към горещите мобилни игри,
Коментари Харесай

15 от най-интересните мобилни игри, които са в soft launch

След много дълга пауза се връщаме към горещите мобилни игри, които са софт лаунчнати в избрани страни, само че не са подготвени за международен релийз. С наближаването на новогодишните празници, доста компании пуснаха нови заглавия и взехме решение, че е отлично време да обновим рубриката.
Напомняме, че с цел да свалите долупосочените игри, ще ви трябват сметки към съответните страни.
Minecraft Earth Разработчик: Mojang
Държави: Англия, Съединени американски щати, Нова Зеландия, Япония, Южна Корея, Франция, Германия
Платформи: iOS и Android

Minecraft Earth е безвъзмездна игра с добавена действителност, която разрешава да строите сами или с другари разнообразни сгради в действителния свят. Освен това, мобовете в Minecraft ще се опълчват на потребителите и ще изпитват уменията им за оцеляване.


Tetris Royale Разработчик: N3twork
Държави: Нова Зеландия
Платформи: iOS и Android

В Tetris Royale 100 играча се състезават един против различен в класическа безкрайна игра на Tetris. И както сами можете да се досетите – последният оживял печели. Освен, че играта носи духът на Battle Royale жанра, можем да кажем, че е мощно инспирирана от Tetris 99 на Nintendo Switch.
В Tetris Royale има и други режими на игра, като Daily Score Tournaments, който на ежедневна база дефинира Tetris Grand Master. Както и Solo Marathon за упражняване.


LEGO Legacy: Heroes Unboxed Разработчик: Gameloft
Държави: Канада, Румъния, Украйна, Норвегия, Малайзия, Нова Зеландия, Холандия, Чехия, Сингапур, Швеция, Филипините
Платформи: iOS и Android

Ето, че и LEGO се причислява към походовите RPG със събиране на карти и строене на бази. Ако сте играли Looney Tunes: World of Mayhem, Disney Heroes: Battle Mode, Star Wars: Galaxy of Heroes или MARVEL Strike Force, то ще се чувствате измежду познати води. Разбира се, в LEGO Legacy: Heroes Unboxed ще можете да съберете тим от най-култовите LEGO персонажи, като Hot Dog Man, Captain Redbeard, Lloyd от Ninjago, Willa the Witch, Red Spaceman и доста други. В играта има и няколко неповторими за жанра, само че в стила на LEGO неща, тъй че си коства да тествате.


G.I. Joe: War on Cobra Разработчик: D3Publisher (Bandai Namco)
Държави: Австралия, Тайланд, Филипините
Платформи: iOS и Android

G.I. Joe: War on Cobra има мощни прилики с Clash of Clans и Boom Beach, което значи, че в случай че ви е писнало от тези двете и ви се играе нещо сходно в света на G.I. Joe, то играта е тъкмо за вас. Играта е в софт лаунч от съвсем половин година и допускаме, че D3Publisher ще я пуснат преди настъпването на новата година.


SpongeBob: Krusty Cook-Off Разработчик: Tilting Point
Държави: Филипините, Австралия
Платформи: iOS и Android

SpongeBob SquarePants и приятелите му се насочат на кулинарно премеждие измежду заведенията за хранене и кухните на Bikini Bottom в SpongeBob: Krusty Cook-Off. Специално за играта е написана история, в която Mr. Krabs уголемява ресторантьорския си бизнес, започвайки с дребна будка за закуски пред къщата на SpongeBob. Налични са стотици равнища и всевъзможни готварски мини-игри, тъй че ще имате много работа, с цел да изградите ресторантьорската си империя.

Small Town Murders Разработчик: Rovio
Държави: Полша, Финландия, Швеция, Съединени американски щати
Платформи: iOS и Android

От много време не бяхме виждали нещо ново от Rovio отвън безбройните Angry Birds игри, само че ето, че Small Town Murders е нужната глътка прохлада. Това е мач-3 игра с престъпен сюжет, разрешаване на загадки, разпитване на заподозряни и разплитане на мистерии... Но в основата си е мач-3 и с цел да прогресирате ще би трябвало да минете доста равнища, тъй че заредете се с самообладание.


Castlevania: Grimoire of Souls Разработчик: Konami
Държави: Канада
Платформи: iOS и Android

Много години след провалянето на граф Дракула, Castlevania: Grimoire of Souls ни демонстрира по какъв начин Genya Arikado получава мистериозно писмо, преди да се впусне измежду мрака, с цел да разгадае тайните. Редица от емблематичните герои от класическата серия Castlevania се завръщат, с цел да оказват помощ в битката против демоничната орда.
Нов режим наименуван Bounty Hunt вкарва мултиплейър, който разрешава на играчите да се бият паралелно един до различен, с цел да победят допустимо най-вече врагове в границите на несъмнено време.

Black Desert Mobile Разработчик: Pearl Abyss
Държави: Англия, Съединени американски щати, Канада, Австралия, Малайзия, Италия, Испания, Холандия, Германия, Франция, България
Платформи: iOS и Android

MMORPG-то Black Desert Mobile е в софт лаунч от известно време, като чакаме международната му премиера да е на 12-ти декември. Играта се прави от много време насам и е особено създадена за мобилните платформи на енджин юридически от самите Pearl Abyss – и както сами можете да видите, наподобява феноменално.
Black Desert Mobile ще ви води на пътешестване измежду раздиран от спорове свят, изпълнен с магия и тайнственост. В основата на спора са Черните камъни, източник на мощ, толкоз огромна, че се твърди, че са предизвикали рухването на доста велики и антични цивилизации. Вашият лидер през тази опустошена от войната земя е Черният дух, енигматично създание, чиято орис е преплетена с вашата. Заедно ще разкриете скритите секрети посредством историите на земите Калфеон и Валенсия.

EVE Echoes Разработчик: NetEase (CCP Games)
Държави: Австралия и Нова Зеландия
Платформи: Android

EVE Echoes е мобилно галактическо MMO основано на EVE Online. Технически – както горната – и тази игра наподобява впечатляващо, изключително поради това, че е извънредна за мобилните платформи. Както може да се чака, предлага солидна галактическа сандбокс среда, в която ще се образуват съюзи с други водачи измежду галактиката. По всяко време ще можете да започнете борби, да се отправите на някоя пиратска или миньорска задача, да търгувате, произвеждате избрани материали или просто да разкривате следващата система, измежду хилядите галактики в играта.

Avatar: Pandora Rising Разработчик: FoxNext
Държави: Канада, Нова Зеландия, Филипините
Платформи: iOS

Avatar: Pandora Rising е солидна тактика в действително време, само че и обществена игра, основана на ултра шлагера на Джеймс Камерън (James Cameron) от 2009-та година. Ще можете да изберете дали да предвождате процъфтяващо село Нави надълбоко измежду биолуминесцентната гора или да построите просперираща човешка минна колония, с цел да спасите Земята от апетит. Битките се организират по Card Battle системата и с всеки идващ ъпдейт на играта, включват от ден на ден карти.

Darkfire Heroes Разработчик: Wargaming
Държави: Филипините, Холандия, Дания, Швеция, Норвегия
Платформи: Android

Беларуската компания Wargaming ни е добре позната с World of Tanks, World of Warships и Gods and Glory: War for the Throne. Е, Darkfire Heroes е най-новата им игра и съставлява екшън RPG със събиране на герои и отвесен геймплей. Последното ще рече, че както голямата акция, по този начин и арените се развиват в портретен режим, само че и се състоят от поредност борби, в които екипът ви би трябвало да оцелее.
Кампанията наподобява в действителност забавна и е изпълнена с десетки шантави босове.

Funko Pop Blitz Разработчик: NBC Universal
Държави: Англия, Филипините, Канада, Мексико, Сингапур
Платформи: iOS

Universal Games лицензираха Funko Pop марката за нова мач-3 пъзел игра, в която виждаме добре познати герои от филми, като Back to the Future, Jurassic World, Shrek, How to Train Your Dragon, Universal Monsters и други
Имайте поради, че NBC Universal ще спрат поддръжката на Funko Pop Blitz на 16-ти декември. А през новата година се чака нова версия на играта, която ще се издава от различен пропагандатор.


Rumble League Разработчик: Space Ape (Supercell)
Държави: Сингапур, Тайланд, Малайзия, Филипините, Виетнам, Индонезия
Платформи: iOS и Android

Rumble League е изключително забавен план, защото се прави взаимно от Space Ape (Fastlane: Road To Revenge, Transformers: Earth Wars, Rival Kingdoms: The Endless Night) и Supercell (Brawl Stars, Clash Royale, Boom Beach, Clash of Clans). Иначе става въпрос за екипен шутер, в който играчите се бият по света в 5v5 мачове в действително време или в режим Battle Royale Showdown. В доста връзки играта наподобява като композиция сред Brawl Stars и изометричен Overwatch.

FarmVille 3 - Animals Разработчик: Zynga
Държави: Австралия, Малайзия, Филипините, Тайланд
Платформи: iOS и Android

Zynga пуснаха в софт лаунч нова серия на известната FarmVille. Вече можем да построим фермата на фантазиите си по личен план, както и да отглеждаме редица редки животни. В основата си играта не е доста по-различна от предходните, само че чисто образно FarmVille 3 – Animals наподобява в действителност ужасно.


Valiant Heroes Разработчик: King/Orchard Games
Държави: Швеция
Платформи: Android

И още един от огромните играчи на пазара е с нова игра – King вадят от ръкава си ново походово RPG, което се споделя Valiant Heroes. Тук наподобява има всичко, което предлага жанра – събиране на герои, формиране на тим, борба против орда от врагове, в това число босове, куестове, събиране на запаси, борби с други играчи и още!

Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР