С всеки изминал ден влогърите у родното интернет пространство се

...
С всеки изминал ден влогърите у родното интернет пространство се
Коментари Харесай

Как Двама Братя Трупат Пачки С Аматьорски Клипове?

С всеки минал ден влогърите у родното интернет пространство се усилват стремително. Някои стават влогъри, с цел да бъдат известни, втори желаят да натрупат пари, а трети са най-нагли и желаят и от двете.

Най-новата фикс идея са тъй наречените “пранкове”, които къртят брояча в YouTube. За страдание 100% от оповестените видеа на тази тематика са си чист сюжети и груба машинация.

Двама братя съумяват да впечатлят с огромен брой гледания и недостиг на какъвто и да е актьорски гений. Става въпрос за канала Andy Studio, който има към този миг цели 276 000 клиенти. Малкият Анди и огромният Дани се пробват да бъде артисти, демонстрирайки, че вършат нещо велико, само че в действителност са въздух под налягане.

Всичко стартира с неуместно видео, в което Дани и негов другар се пробват да пренесат дребния Анди в басейн, до момента в който той сякаш спи върху надуваем дюшек. Докато го снимат, те го пускат няколко пъти, което би го събудило. На няколко места във видеото се вижда по какъв начин малчуганът си е изцяло безсънен и се смее.

Следващите тотални нелепости са видеа, в които пълнят стаите си със стотици балони, топки или разлепват по стените си стотици несъответстващи фотоси. Разбира се, двамата получават тлъсти възнаграждения от разнообразни марки, които с малоумните си клипове популяризират.

Освен това двамата започват всяко видео с досадни приканвания феновете им, които са възпитаници, да хвърлят парите си от закуски в техния мърч – тетрадки и облекла с техни фотоси или послания.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР