Оказва се, че освен негативните ефекти от сексуалната диета, има

...
Оказва се, че освен негативните ефекти от сексуалната диета, има
Коментари Харесай

Внимание: Ето До Какво Води Въздържанието От Палави Игри

Оказва се, че с изключение на отрицателните резултати от половата диета, има и положителни. За да живеете по-дълго би трябвало да изцяло да се откажете от секса. Това ще ви помогне да достигнете до дълбоки старини, написа в. “Дейли мирър”.

Досега учените считаха, че поддържането на полови контакти в третата възраст оказва помощ на дълголетието. Но съгласно последно изследване на експерти от университета в Шефилд цялостното отричане от секса е най-ефикасно, с цел да бъдат оптимално удължени дните ни на този свят. Може би тъкмо заради тази причина монасите и монахините доживяват постоянно до дълбоки старини, за разлика от феновете на плътските наслаждения.

Д-р Майкъл Силва Джотей разяснява: “Монахините по предписание надживяват майките с деца, а мнозина стават очевидци по какъв начин някоя вуйна, остаряла мома, живее цяла безкрайност!

Британските учени акцентират обстоятелството, че бръмбари, които не са се съешавали, живеят по-дълго от тези, които стават родители. При бръмбарите с цел да се стигне до копулация, трябват хормони, с цел да се произведат сперма или яйцеклетки, а това се отразява отрицателно върху имунната система.

Когато бръмбарите вършат секс, те накърняват своята имунна система, а това неизбежно се отразява на дълголетието им. Същият принцип важи и при хората. Установено бе, че и евнусите се радват на по-дълъг живот – приблизително с 19 години те надживяват полово дейните си връстници, написа lifestyle.bg.

Тестостеронът, мъжкият хормон, постоянно е апетитен за фактор, съкращаващ живота на мощния пол, а при интензивно практикуващи секс той е във високи дози. Именно заради тази причина дамите живеят по-дълго от мъжете.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР