Дъщерята на Саня Армутлиева най-вероятно ще представя България на Евровизия

...
Дъщерята на Саня Армутлиева най-вероятно ще представя България на Евровизия
Коментари Харесай

Щерката На Саня Армутлиева Ли Ще Представи България На Евровизия?

Дъщерята на Саня Армутлиева най-вероятно ще показва България на „ Евровизия ” идната година. Конкурсът е в Ротердам през май, а страната ни се завръща в него след едногодишна пауза. Името на родния представител се пази в загадка, само че съгласно слуховете това ще е 16-годишната Алма, която е копие на майка си Саня.

Малолетната Алма към този момент е утвърдена за един от „ подконкурсите ” на „ Евровизия ”. Това е OGAE Video Contest 2019 – съревнование за видеоклипове, което се прави от формалните почитател клубове на „ Евровизия ”. В него от името на България се състезава вторият и към този момент финален сингъл в кариерата на момичето – „ Perfect “.

Още през септември от компанията на Армутлиева, която е продуцент на щерка си, оповестиха, че парчето е тръгнало по MTV, написа Уикенд. Първата ария на тийнейджърката, инцидентно или не, имаше същата щастлива орис, която не е застигала нито един различен артист в България даже след години непосилен труд.

Сега тийнейджърката е натоварена с упования да направи възторг и в Ротердам.

От Българска национална телевизия оповестиха, че името на изпълнителя, който ще ни показа на „ Евровизия ” тази година, ще бъде публично оповестено на 25 ноември. В поддръжка на слуховете, че това ще е точно Алма, има много улики. От една страна е присъединяване в надпреварата за клипове, а от друга е доводът, че лицето на момичето минава за международно известно, тъй като го демонстрират по MTV.

Освен това къдрокосата тийнейджърка е с британски адрес, а от Българска национална телевизия към този момент оповестиха, че родният представител в Ротердам ще бъде подсилен освен от български, само че и от британски продуцент. Не е изключено Алма да излезе на холандската сцена с дует с различен реализатор. Това може да е Кристиан Костов, който към този момент има едно второ място на „ Евровизия ”. Момчето неотдавна е било в България, а се знае, че непрекъснатият му адрес е в Русия. Говори се обаче, че Алма може да бъде заменена с различен реализатор малко преди 25 ноември. Това щяло да стане при положение, че майка ѝ в последния миг реши, че е рано да я праща на сходни огромни конгреси.

Варненката Дара си точи зъбите за „ Евровизия ” най-малко от 2 години и то с съображение, тъй като към този момент няколко пъти са ѝ обещавали присъединяване, само че обещанията по този начин и не са спазени. Това лято тя даже е пътувала за Лондон, където е работила с продуцента Йоад Нево. Той седи зад някои от плановете на звезди като Браян Адамс, „ Дюран Дюран ” и Дейв Геън от „ Депеш мод ”. Говори се, че Дара е била определена да взе участие на „ Евровизия ” 2019, само че ѝ се разминало, когато Българска национална телевизия се отхвърли от състезанието, с цел да прави финансови икономии. Както писахме, тази година шефът на Българска национална телевизия Емил Кошлуков е съумял да откри спонсор, който да даде 1 млн. евро, с цел да изпратим човек в Ротердам.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР