Никога не се връщай“. Какво означава това? От опита на успелите

...
Никога не се връщай“. Какво означава това? От опита на успелите
Коментари Харесай

10 Неща, Които Успелите Хора Никога Не Повтарят

„ Никога не се връщай “. Какво значи това? От опита на съумелите хора клиничният психолог и създател на Never Go Back: 10 Things You’ll Never Do Again доктор Хенри Клауд открива, че съществуват избрани „ открития “, които хората вършат – в живота и работата.

Щом към този момент разполагат с тях, те в никакъв случай не се връщат обратно – не повтарят стореното. Когато това се случи, нищо не е същото. Накратко – те са го осъзнали.

Успелите хора в никакъв случай повече…

1. Не се връщат към нещо, което не е проработило

Независимо дали става дума за работа или за персонални взаимоотношения, които заради основателна причина са завършили. Никога не се връщайте към едно и също нещо, очаквайки друг резултат, без да методите по друг метод.

2. Не вършат нещо, което изисква да бъдат такива, каквито не са

Във всяко нещо, което вършим, би трябвало да се питаме – Защо го върша? Подходящ ли съм него? Подходящо ли е то за мен? Струва ли си? Ако отговорът на един от тези въпроси е не, добре е да имаме в действителност добра причина да продължим да го вършим.

3. Не се пробват да трансформират различен човек

Когато осъзнаете, че не можете да накарате някого да направи нещо, вие му давате свободата да прави каквото желае и да носи отговорността за следствията. Когато постъпите по този начин, вие сами ще разполагате към този момент със своята независимост.

4. Не се самозаблуждават, че могат да угодят на всекиго

Щом осъзнаете, че това е невъзможна задача, стартирате да живеете по-целеустремено, пробвайки се да угодите на верните хора.

5. Не избират комфорта в кратковременен проект пред изгодите в дълготраен проект

Когато един съумял човек разбере, че нещо изисква по-усилен труд и повече време, само че това ще му се отплати в бъдеще, той не го заменя с нещо, което е по-малко свястно.

ВАЖНО! ЕТО КАК ДА ПРИВЛЕЧЕМ ПАРИТЕ КЪМ СЕБЕ СИ



6. Не се доверяват на човек или нещо, които наподобяват безупречни

Естествено е да бъдем привлечени от хора или неща, които наподобяват „ изумително “. Обичаме превъзходното качество и би трябвало да се стремим към него. Има моменти обаче, когато нещо или някой, който наподобява прекомерно добър, в действителност не е подобен.. Светът не е съвършен. Това е.

7. Не смъкват очи от „ огромната картина “

Ние действаме по-добре прочувствено и живеем по-добре живота си, когато гледаме „ огромната картина “. За съумелите хора едно събитие не е цялата история. Победителите помнят това – всеки идващ ден.

8. Не пропущат надлежната инспекция

Независимо какъв брой добре нещо наподобява на външен тип, съумелият човек постоянно прави по-сериозна и надлежна инспекция.

15 ФАКТА ЗА ЛУКСОЗНИЯ ДУБАЙ, КОИТО СА ЛЪЖИ



9. Не пропущат да се запитат за какво са там, където са

Една от най-големите разлики сред съумелите хора и другите в любовта и живота, в бизнеса и в персоналния живот, е, че първите си задават въпроса – Каква роля играя в тази обстановка? Те в никакъв случай не се възприемат като жертви, даже да са такива.

10. Не не помнят, че техният вътрешен живот дефинира триумфа им в живота

Добрият живот от време на време имат доста малко общо с външните условия. Ние сме щастливи и задоволени най-много поради вътрешния си свят. Изследване удостовери това. Нашият вътрешен живот способства в най-голяма степен за подреждането на външните условия.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР