Освен със страшни мигове, Хелоуин може да бъде изпълнен и

...
Освен със страшни мигове, Хелоуин може да бъде изпълнен и
Коментари Харесай

Засмукаха Гривата На Гала С Прахосмукачка

Освен със страшни мигове, Хелоуин може да бъде изпълнен и с комични обстановки, прокуждащи злите духове не с чудовищни костюми, а със смях… Евентуално. Последното не е нито потвърдено, нито несъмнено, само че е реалност, че човек може да откри мотив за усмивки когато и да е, даже и в Нощта на ужасите.

Така да вземем за пример, Гала реши да повдигне настроението на своите почитатели в формалната си Инстаграм страница и качи своя по-различна фотография по случай отминалия маскараден празник. Вместо да заложи на кадър, разкриващ плашеща визия, както огромна част от потребителите на обществените мрежи, русокоската заложи на комична снимка.

На изображението до нея стои репортерката Ася Енева, която е облечена в алена униформа на ловци на духове и е нагърбила специфичен апарат за “улавяне на призраци”, сходен на прахосмукачка. И въпреки самата тя да споделя в интернет, че някои хора на улицата по-скоро са я сравнили със чиновник на “Чистота”, тя е уверена, че това е най-сполучливото ѝ видоизменение до момента.

На фотоса обаче, вместо да избавя студиото на предаването “На кафе” от вилнеещи из снимачната площадка полтъргайсти, Ася засмуква косата на тв водещата, написа life.dir.bg. Гала, от своя страна, се е обърнала към обектива с физиономия, изразяваща уплах.

“Помооощ!”, е единствената дума, която русокоската е написала към фотографията, добавяйки емотикони във формата на фантом и наплашено дребосъче.

Чувството за комизъм на дамите бе оценено от потребителите на уеб страницата, които несъмнено се позабавляваха с радостния кадър.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР