Много често се случва да си харесаме някой, който обаче

...
Много често се случва да си харесаме някой, който обаче
Коментари Харесай

Ето Как Да Накараме Някого Да Се Влюби В Нас

Много постоянно се случва да си харесаме някой, който обаче не дава признаци да е взаимно.

В тези моменти не се отчайвайте! Има хитринки и трикове, които могат да привлекат дълготрайно вниманието на даден човек и да го накарат да се замисли доста за вас и връзките ви.

Представяме ви топ 7 на изпробваните трикове, с които да накарате някой да се влюби във вас.

1. Бъдете като него

Не е нужно да се пробвате да копирате всичко, само че се фокусирайте върху нещата, които харесва, с цел да създадете общо сред вас. Може да не го осъзнаваме, само че в природата ни е да търсим човек, с който имаме общи ползи и даже вършим идентични изражения на лицето.

2. Излизайте дружно

Колкото повече време прекарате с един човек, толкоз повече общи неща ще имате. След като привлечете вниманието му, постарайте се да си прекарвате ужасно дружно. По този метод ще създадете себе си като облик на човек, с който може да се забавлява и да разпуска.

3. Изчезнете

След като започнете да излизате и видите, че на обектът на вашите стремежи му харесва да е във вашата компания, изчезнете за няколко дни. По този метод ще засилите чувството, че без вас всичко е една концепция по-неприятно и ще провокирате искане да ви търси.

4. Помолете за помощ

Всички обичаме да усещаме, че сме мечтани. Причината е елементарна – в случай че някой изиска вашия съвет или помощ, даже за нещо малко, ще ви накара да се чувствате по-добре. Разчитайте на индивида, който харесвате и му покажете, че и той може да разчита на вас.

5. Бъдете уверени

Всеки човек, който знае какво желае, какво харесва и какво търси, е прелъстителен. По този метод показвате, че сте си самодостатъчни и в реалност можете да се оправяте сами. Оценката да изберете тъкмо този човек е даже по-висока в тези обстановки, защото му показвате, че той е важен.

6. Смейте се

По-сексапилно и привлекателно нещо от увереността е единствено възприятието за комизъм. Смейте се на общи смешки и покажете, че можете да се забавлявате. По този метод ще се превърнете в индивида, който носи благополучие с наличието си и внася не просто въодушевление, само че и развлечение.

7. Бъдете добър другар

Това би трябвало да се подразбира, само че се оказва, че постоянно се подценява. Бъдете добър другар и докажете, че може да се разчита на вас. Всяка една връзка е дълготрайна, в случай че изградите другарство преди този момент.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР