Юлиан Вергов се оплака от фалшив профил в социалната мрежа.

...
Юлиан Вергов се оплака от фалшив профил в социалната мрежа.
Коментари Харесай

Юлиан Вергов С Открадната Самоличност

Юлиан Вергов се оплака от подправен профил в обществената мрежа. Актьорът, по който почитателите, най-много фенките, на хитовата здравна поредност “Откраднат живот” не престават да са луди, макар че героят му напусна сериала още предишния сезон, стана жертва на лъжец.

Въпросният човек, показал се от името на Вергов, почнал да пропагандира все по-настоятелно почитателите на артиста във виртуалното пространство да гласоподават за избрани претенденти в деня за размисъл.

Щом видял какво се случва “от негово име” в обществените мрежи, Юлиан Вергов мигновено алармирал профила да бъде докладван.

“Това е измамник с мой профил. Лошото е, че е политическа пропаганда в прорез със закона”, реагира незабавно артистът, който побърза да подаде сигнал за злоупотребата, с цел да не бъде санкциониран за нарушаване на закона за нещо, което на практика не е правил.
От информациите излиза наяве, че мошеникът е направил страницата още през 2015 година и в границите на 4 години е съумял да събере над 12 000 почитатели.
Най-фрапантото в тази ситуация е, че огромна част от сътрудниците и околните на Юлиан Вергов са повярвали, че точно той прави въпросната пропаганда, написа България през днешния ден. Дори сътрудниците на артиста от “Откраднат живот” са се хванали на въдицата и дори са го добавили в своя формален профил в обществените мрежи.

Любопитна детайлност е, че на името на Юлиан Вергов са регистрирани още най-малко 5-6 профила, които, несъмнено, не са поддържани от него. Може би в този момент ще съумеят да привлекат вниманието и на отдела за киберсигурност.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР