Отвъд Океана долетя тревожна вест. Чадърите на плажа създават правилно

...
Отвъд Океана долетя тревожна вест. Чадърите на плажа създават правилно
Коментари Харесай

Родена от слънцето

Отвъд Океана долетя тревожна новина. Чадърите на плажа основават вярно „ морско “ въодушевление, само че не пазят изцяло от UV радиацията. Толкова сме привикнали с противоположното изказване, че резултатите на самостоятелната научна лаборатория JAMA Dermatology напряко шокират. Участниците в теста прекарват 3,5 часа на плажа в Тексас в средата на деня. 78% от първата група, потърсила избавление под сянка, получава слънчево изгаряне. Сред употребилите SPF процентът е 25. Изкачването на сънскрийните в стълбицата за ефикасните способи за предотвратяване от UV лъчите накара бюти марките да проработят с нови сили.

Какво ново под слънцето?

Вдъхновени от кожата, от Bioderma оферират биологично решение за опазване на здравето и хубостта й. Не е за поверие, само че мастната секреция се усилва с 10% при всяко повишение на температурата с 1 градус. Излагането на слънце усилва казуса с лъщенето и усилва дебелината на роговия пласт при комбинирана и мазна кожа. Мисията на Photoderm NUDE Touch SPF 50+ е кодирана в името. Nude e осезателен грим (пигменти и цвят), който не се усеща върху кожата, а touch – кадифен финиш. Формулата съчетава минерални филтри, матиращи пудри и регулираща синтеза на себум съставна част. За първи път Avene включва дейната съставна част от антиейдж серията си PhysioLift в слънцезащита. Получена от биосертифицирано кафяво водорасло от остров Уесан, Бретан, тя предотвратява увреждането на колагена и подтиква синтеза на нов. Най-простият метод да отбраните лицето, без да претоварвате кожата, е да употребявате нормалния си крем и тонално средство със SPF. Вътрешни войски кремът на Shiseido е съвършен за спорт, защото усилва успеваемостта си при досег с вода или пот. Освен висок фактор, ноу-хауто на Korres включва и антиейдж резултат. Докато дестилат от алено грозде и витамин Е пазят кожата от фотостареене, бета-глюкани подтикват синтеза на колаген.

Изкуството на тена

Според Esthederm акомодацията към слънцето е за предпочитане пред свръхзащитата. Идеята на новата категория грижа под слънцето е кожата да се възползва от позитивните му резултати, като придобие тен, и да ограничи отрицателните (бръчки, петна, несиметричен тен). Изследванията на марката в клетъчната биология намират израз в две технологии. Adaptasun подтиква синтеза и разпределянето на най-съвършения натурален UV филтър – меланина. Гарантирайки широкоспектърна отбрана против светлината – UVA/UVB, синя и инфраред, патентът Global Cellular Protection защищава ДНК-то и се бори с фотостареенето. Липсата на SPF не трябва да ви учудва. Факторът е сменен с равнище на слънцегреене. Strong Sun да вземем за пример е задоволително висока отбрана за излагане на обедно слънце през август. Дуото грижа под слънцето против пигментации е повече от забавно. Докато Photo Regul понижава петната, изравнявайки контраста сред тях и почернялата кожа, Photo Reverse блокира загара и последователно изсветлява кожата.
Източник: eva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР