Днес ще бъде първата публична изява на партньорката на британския

...
 Днес ще бъде първата публична изява на партньорката на британския
Коментари Харесай

Гаджето на Борис Джонсън се показва пред медиите

 Днес ще бъде първата обществена изява на партньорката на английския министър председател Борис Джонсън, откогато прекрачи прага на Даунинг стрийт 10 в края на юли. Кари Саймъндс ще произнесе къса тирада във връзка Седмицата на околната среда.
Медиите имат известни усложнения по какъв начин да титулуват Кари Саймъндс и я назовават Първо гадже, тъй като тя де факто не е първа дама. В историята на Англия няма министър председател, който по време на мандата си да е живял с партньорка без подписан брак.

Иначе Кари Саймъндс е добре позната фигура в редиците на торите, тъй като е някогашен началник на връзките в щабквартирата на Консервативната партия. Днес обаче тя ще употребява PR уменията си в петминутна тирада на конференция, отдадена на феновете на птичия свят.

И това не е инцидентно, тъй като откакто 31-годишната другарка на Борис Джонсън напусна партийната си работа предходната година, тя стана основен консултант в основаната в Съединените щати природозащитна група Oceana, като движи маркетинговите й интервенции в Лондон.

Кари Саймъндс обаче се прочу по различен мотив тъкмо по време на премиерската акция на Борис Джонсън, когато бе извикана полиция в дома на приятеля й. Тогава медиите оповестиха, че полицията е реагирала на позвъняване на съседи, обезпокоени от шумната свада в жилището, включваща писъци, крещене и чупене на предмети.
standartnews.com
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР