Черен сладолед е хит в Слънчев бряг това лято. Леденият

...
 Черен сладолед е хит в Слънчев бряг това лято. Леденият
Коментари Харесай

Туристи в Слънчака луди по черен сладолед

 Черен сладолед е шлагер в Слънчев бряг това лято. Леденият десерт се предлага на Южния плаж в курорта, написа " Монитор ". Гарниран е с малини и шоколад. 
" Черният цвят се реализира с въглерод на прахуляк, стрит черен сусам или с мастило от сепия ", коментират кулинарни експерти. Казват, че по този метод черните ледени кристали влияят на организма като деен въглен, работят прочистващо и извеждат непотребната вода, която се задържа в тялото. Черната кокосова пепел работи  и тонизиращо на организма, по тази причина е съвършена за летните горещини.

„ Ако можем да приказваме за същински нов шлагер на южния плаж в Слънчев бряг през лято 2019, то това е черният сладолед. Това не е просто сладолед с мрачен шоколад и черен оцветител, а има неповторим усет и състав. Десертът се оказа същинско украшение. Невероятното ледено прелъщение е с мирис на домашна ванилия, а при консумация оцветява устата в черно за известно време. За множеството туристи това е извънредно занимателно, а фотосите им с черното прелъщение към този момент заливат обществените мрежи ”, споделят от личния състав на плажа.

Дамите пък са луднали по коктейла Антиейджинг. Както подсказва името, той има мощен подмладяващ резултат, по тази причина е и най-предпочитаната напитка от нежния пол. Приготвя се с естествен сок от алое, лимон, лайм, нар, листа от мента и доста натрошен лед. Освен, че работи подмладяващо, той има и мощни лечебни свойства. Алое вера детоксикира, подтиква растежа на нови кафези, подкрепя имунната система и усъвършенства храносмилането. Цената на чаша 300 мл е 6 лв..

Предпочитан най-вече от дамите е и коктейлът „ Елексир ”. Съставките са ликьор мараскино, малко ледена водка, прясно изцеден лимон, фреш от зелена ябълка, сироп от бъз. Добавя се шапка от натрошен лед, декорира се с обезводнен портокал, ябълка, стръкове мента и коктейлни череши.

Друга обичана глезотия на дамите е водата за подмладяване. Тя се предлага в заведенията на плажа и също се радва на голям интерес от страна на нежния пол. Подмладяващите свойства на водата се дължат на добавката от хидролизиран колаген в нея. Бутилка от 0.4 литра коства 4 лева Течността освен опъва бръчки, само че усъвършенства метаболизма и тонизира организма, настояват дамите които са я пробвали. Подмладяващата вода може да се пие вместо минерална, само че за разлика от нея има леко блудкав усет.
 standartnews.com
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР