Русия носи цялата отговорност за прекратяването на Договора за ликвидиране на

...
 Русия носи цялата отговорност за прекратяването на Договора за ликвидиране на
Коментари Харесай

Помпео: САЩ няма да са част от договор, умишлено нарушаван от Русия

 Русия носи цялата отговорност за прекратяването на Договора за очистване на ракетите със междинен и дребен обхват - минимум от средата на миналите години от новото хилядолетие Москва създава и организира изпитания с ракети в нарушение на документа. През последните 6 години Съединени американски щати неведнъж са изразявали угриженост пред съветската страна по отношение на това, показва американският държавен секретар Майк Помпео в официално изявление, оповестено на уеб страницата на Държавния департамент.
Помпео отбелязва, че Русия даже към този момент е разположила ракети в несъгласие с контракта, чието деяние публично беше прекъснато през днешния ден.

" За първи път Съединените щати показаха своята угриженост през 2013 година В отговор, в продължение на 6 години, Русия редовно отхвърляше опитите на Съединени американски щати да я върнат към осъществяването на контракта. " - се споделя в изказването.

Помпео добавя, че през последните 6 месеца Съединени американски щати са дали на Кремълпоследна опция да преосмисли ситуацията.

" Както в продължение на доста години, и в този момент Русия реши да резервира несъвместимата с контракта ракета, вместо да се върне към осъществяването на уговорките си ", установи държавният секретар.

" Съединени американски щати няма да останат част от контракт, който Русия съзнателно нарушава ", акцентира Помпео.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР