Тази вечер гледаме предаване номер 4176 от Шоуто на Слави“,

...
 Тази вечер гледаме предаване номер 4176 от Шоуто на Слави“,
Коментари Харесай

Слави прави стрийминг платформа?

 Тази вечер гледаме предаване номер 4176 от „ Шоуто на Слави “, оповестено като последно. Но най-вероятно то ще е финално единствено за Би Ти Ви. Защото Трифонов, естествено, няма да се откаже от опцията да натрупа рейтинг и да усилва броя на почитателите си. Рано или късно може да влезе в политиката, а за там му трябват гласоподаватели. Както се знае, в наши дни те най-лесно и бързо се роят и множат в обществените мрежи. Така че Слави евентуално ще прави стрийминг платформа, посредством която ще тиражира медийните артикули на продуцентската си компания. Няма подозрение, че от няколко петилетки той има корав електорат, който – каквото и да приказват враговете – се усилва. А защото в стрийминг платформите няма реклами, електоратът като нищо ще скочи с още хиляди. Трифонов може да създава каквото си желае – и това не предстои на спор с плюс или минус. Екипът, който клони към 100, е зад тила му и той няма да се лиши от нито един човек в него. Не го направи даже и в гладните времена на „ Хъшове “, а в този момент, когато е от най-проспериращите предприемачи в страната, напълно пък не би позволил да се случи. Затова  очакваме всичко – от именитите му концерти до някой и различен ситком. От огромното кино на този стадий Слави едва ли би се изкушил, макар че Иво Сиромахов като нищо му шепне в ухото провокиращи по тематиката слова.
Със или без муза, Трифонов с лекост би преобърнал тв и онлайн пазара с главата надолу или с краката нагоре. Много от дълго време потвърди този си гений, когато реалокира формалния прайм тайм след 20 часа – макар че рекламодателите по целия свят се натискат за предходния часови пояс. Но слуховете, че Слави има желание да купува която и да е дребна телевизия, са мощно пресилени. Политематичните „ горещи “ екрани – отвън Българска национална телевизия, Нова и Би Ти Ви – заради оскъдност гравитират към анахронизъм.       

Каквото и да предприеме Трифонов, ще би трябвало да се бори със синдрома на обществената и прочувствената некомпетентност, който владее родните касти от долу до горе и назад. Може би и поради това към момента се разсейва към тематиката за присъединяване му в директната политика. Там няма по какъв начин да е едноличен владетел, какъвто българският модел го принуждава да бъде на личната му територия. Има и още нещо:  Трифонов би трябвало да се погрижи за здравето си, което очевидно е занемарено като при всеки, който работи непрекъснато в сбърканата ни система с логото „ Абсурдистан “.  Но до момента в който откри време за физиката си,  Слави ще достави кеф на душата си и ще се учи да свири на гайда. Поне по този начин се зарече в едно от предаванията в последно време.
standartnews.com
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР