След огромния успех на сериала „Геният“, чийто първи сезон бе

...
След огромния успех на сериала „Геният“, чийто първи сезон бе
Коментари Харесай

Пикасо ще е герой във втория сезон на „Геният“

След големия триумф на сериала „ Геният “, чийто първи сезон бе за живота на Айнщайн, от National Geographic оповестиха, че вторият сезон на поредицата ще наблюдава живота и работата на испанския художник Пабло Пикасо - един от най-влиятелните и известни актьори на 20-ти век. Новият сезон, продукция на Fox 21 Television Studios, още веднъж е поверен на Imagine Entertainment, компанията на изпълнителните продуценти Брайън Грейзър и Рон Хауърд. Ще бъде излъчен премиерно през 2018.

ОЩЕ... Джефри Ръш: Айнщайн е бил суперзвезда Подобно на героя от първия сезон на „ Геният “ и Пикасо преобразява и интерпретира света по изцяло нов и неортодоксален метод и непрекъснато предизвика визиите ни за изкуство и творчество. Плодотворният художник основава над 50 000 произведения.

Страстната му натура и неуморимата му креативна сила са неразривно свързани с персоналния му живот, изпълнен с шумни бракове, безчет афери и непрекъснато менящи се политически и персонални съдружници. В годините, прекарани в кипящия от живот Париж при започване на 20 век, Пикасо се среща с писатели, художници и актьори като Ърнест Хемингуей, Коко Шанел, Анри Матис, Марк Шагал, Гертруд Щайн, Жорж Брак и Жан Кокто.

Кен Билър още веднъж ще бъде отпред на екипа на сериала, като ще влезе в ролята и на изпълнителен продуцент и сценарист за новия сезон.

Източник: eva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР