Невиждан екшън се разигра пред редакцията на медиите на  Иво

...
 Невиждан екшън се разигра пред редакцията на медиите на  Иво
Коментари Харесай

Защо протестират и под прозорците на Капитал

 Невиждан екшън се разигра пред редакцията на медиите на  Иво Прокопиев. Директории и десетки чиновници на „ Лев Инс “ направиха първия по рода си митинг под прозорците на офиса на " Капитал " в центъра на София. Те се оплакаха от непрекъснати провокации и погрешни изявления без право на отговор.  Обясниха, че са почнали митинга, с цел да защитят ползите на компанията и на застрахованите жители от цялостната враждебна политика на медията.
Още сутринта  " Лев Инс " изпратиха публично известие до малките екрани и уеб сайтове.  Ръководството на най-голямата застрахователна компания у нас излезе с остра декларация за  аргументите за митинга, на който участваха изпълнителните директории Павел Димитров и Биляна Вълчева,  както и Людмила Бърнева - шеф на отдел „ Зелена карта “, дивизия Италия. Десетки  чиновници на компанията се причислиха към митинга.

Ръководството ни неведнъж се опитваше да откри разговор с това на Икономедия, само че досега има отвод от тяхна страна, съчетано с предложение за спонсорство, написа в декларацията. И още - Служителите ни одобряват това държание от страна на Икономедия като нападателна политика против ползите на най-голямата застрахователна компания и ползите на над 1 млн. български фамилии.

От застрахователната компания настояват, че в последната обява на медията се приканва за политически напън върху сдружението, а също така се вършат и  опити за рекет, и поставят  следните въпроси:

1. Защо Икономедия поддържа източването на народен капитал и дестабилизира сигурността на България?

2. Защо с изявленията се нанасят удари по репутацията на българския бизнес и ползите на българските жители?

3. Защо по невиждан метод се реализира рекет върху най-големия осигурител. "

Според „ Лев инс “, след медийни изявления, които не са правилни, компанията постоянно е желала право на отговор, само че е получавала единствено оферта за реклама в изданията на Прокопиев или спонсорство за разнообразни медийни изяви. Тъй като „ Лев инс “ не са откликвали, имало следващи изявления и нови оферти.

Защо тази медия приканва за политически напън в последната си обява, макар че в същата публикация пишат, че сме финансово изрядни и изпълняваме своите задължения като сдружение, недоумява Димитров.  Той съобщи, че няколко пъти са желали среща с управлението на " Капитал ", толкоз пъти им е била отказана и по тази причина са решили да отидат в офиса им и да показват документите.

Ще търсим правата си и посредством институциите - съд и прокуратура, сезирана е към този момент Комисия за защита на конкуренцията и всички органи, които могат да вземат отношение по случая, сподели още Димитров.

Защо постоянно " Капитал " пуска такива неща против нашата компания? ", попита Вълчева и съобщи, че единственото правилно в цялата публикация е, че компанията е финансово постоянна и ликвидна съгласно самостоятелния европейски мониторинг.

Тук сме и тъй като е безспорна неистина оповестеното в тази медия, че от първи септември българите няма да могат да излизат в чужбина. По този метод " Капитал " внася неуравновесеност и безпорядък в обществото, съобщи още Димитров.

По-късно от „ Капитал ” излязоха с декларация, в която оповестиха, че митингът е признак за нещо ужасно. От медиите на подсъдимия Иво Прокопиев настояват, че институциите и регулаторите са абдикирали изцяло от вменената им по закон отговорност за пазят парите и ползите на данъкоплатците, единствено шепа медии (естествено, техният кръг) се оказвали единствената бариера пред своеволията в ущърб на ползите на инвеститори и застраховани.

Разбира се, „ Капитал ” употребява случая, с цел да се заяде още веднъж с прокуратурата, която „ със злобното си  обществено говорене ” против изданията на Прокопиев подстрекавала „ Лев инс ” да ги нападат.
 standartnews.com
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР