ИЗПЪЛНИТЕЛНИЯТ ДИРЕКТОР на ЕКОПАК България ТОДОР БУРГУДЖИЕВ ХВЪРЛЯ ТЪМНО ПЕТНО

...
ИЗПЪЛНИТЕЛНИЯТ ДИРЕКТОР на ЕКОПАК България ТОДОР БУРГУДЖИЕВ ХВЪРЛЯ ТЪМНО ПЕТНО
Коментари Харесай

Поръчвал ли е шефът на ЕКОПАК България Побой над певицата Таня Боева! Истината лъсна:

ИЗПЪЛНИТЕЛНИЯТ ДИРЕКТОР на ЕКОПАК България ТОДОР БУРГУДЖИЕВ ХВЪРЛЯ ТЪМНО ПЕТНО ВЪРХУ ИМИДЖА НА НАЙ- ГОЛЯМАТА РЕЦИКЛИРАЩА КОМПАНИЯ В БЪЛГАРИЯ!

Бившият свекър на певицата ТАНЯ БОЕВА, както и някогашният й брачен партньор, музикалният продуцент на „Пайнер мюзик“ Михаил Бургуджиев са били разследвани за обезпечение против нея и новия й мъж. Въпреки, че поръчаното от тях побой и похищение на певицата не е било изпълнено, доказателствата са безспорни и документирани: Маститият шеф на ЕКОПАК е влезнал в контакт с лица от престъпния контингент, на които, съгласно способените органи, е „ упълномощил да проучат къде, с кого и по какъв начин живее някогашната му снаха.. Доказателствата за интензивната телефонна и интернет преписка, за извършените срещи сред Тодор Бургуджиев и К.К. са толкоз доста, че спор в тази посока не може да има “.

“Определено може да се одобри,че Тодор Бургуджиев е целял да злепостави някогашната си снаха и да в профил помощта, която и оказвали нейни близки… “. На престъпните видове, с които се е срещал, Бургуджиев е поръчал да се подмятна „нещо“ в автомобила на, да вземем за пример опиат. Поръчал е още да я сплашват непрестанно. Като евентуалната причина е делото, което в оня миг се води сред Боева и сина на Бургуджиев, който е нейн някогашен брачен партньор. Бургуджиев е поръчал на изпълнителите да пребият сегашният мъж на Таня Боева, с цел да се в профил той от нея и да я тя да остане без поддръжка. За това какъв брой постоянно са се срещали Тодор Бургуджиев и изпълнителя на „мократа поръчка“ К.К. на делото в съда свидетелстваха няколко лица, участвали на тези диалози. Самите дейности на К.К. (ЧУПЕНЕ НА ВИДЕОКАМЕРА ПРЕД ЖИЛИЩЕТО НА БОЕВА) красноречиво приказват в каква посока са били напътствията.

“Видно от документите на способените органи е следното: “ВСИЧКО ГОРЕИЗЛОЖЕНО НАСОЧВА КЪМ ИЗВОДА, ЧЕ ТОДОР БУРГУДЖИЕВ Е ПОРЪЧАЛ НА K.K.,ДЕЙСТВИЯ НАСОЧЕНИ КЪМ ПРИТИСКАНЕ И СПЛАШВАНЕ НА БИВШАТА МУ СНАХА С ЦЕЛ ПОСТИГАНЕ НА НЕГОВИТЕ И НА СИНА МУ МИХАИЛ БУРГУДЖИЕВ ЦЕЛИ, ВЪВ ВОДЕЩИТЕ съдебна експертиза КЪМ ТОЗИ МОМЕНТ ГРАЖДАНСКИ ДЕЛА. “ “Най-накрая се слага въпроса, може ли от доказателствения материал да се направи извод осъществено ли е закононарушение по чл.142,ал.5 пр,второ,вр.ал.1 от Наказателен кодекс,тоест подбуждал ли е Бургуджиев лицето К.К. да отвлече новия сътрудник на Таня Боева. ВЕДНАГА ТРЯБВА ДА съдебна експертиза ПОСОЧИ,ЧЕ В ТАЗИ НАСОКА ИНДИКАЦИИ ИМА, само че доказателства не. Ето за какво следва да се одобри,че закононарушението, за което е било формирано досъдебното произвеждане не е било осъществено. “И популярност Богу! Защото в противоположен случай можехме да сме очевидци на следващото смело нахлуване против личността, като в сходен случай сюжетите са меко казано неприемливи и аморални. Особено, когато касаят общественозначима фигура, която е лице на уважавана компания.

С огледна обособилата се обстановка, най- разумно е Тодор Бургуджиев да напусне заеманите от него длъжности в ЕКОПАК България, с цел да не остава нотка на подозрение, че цялата компания въплъщава аморалните планове на изпълнителния си шеф. Още повече, че в документа на способените органи изрично се декларира, че въпреки за шанс да не са осъществени тези планове, поръчките са били дадени към потвърден незаконен детайл на 30 години, с който Тодор Бургуджиев е общувал интензивно месеци наред. Държим да отбележим и многочислените начинания през годините на компания ЕКОПАК, които обществото адмирира. Затова остава въпроса дали имиджа на ЕКОПАК ще остане безукорен или ще бъде отъждествяван с мутренски обноски? На читателите оставяме извода какво би се случило, в случай че в миналото във времето сходни поръчки застигат почтени жители.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР