Преслава отнася брутални критики от феновете си заради операция на

...
Преслава отнася брутални критики от феновете си заради операция на
Коментари Харесай

Феновете попиляха Преслава заради новия й нос! СНИМКИ:

Преслава отнася брутални рецензии от почитателите си поради интервенция на носа. Наскоро певицата се похвали с „ ремонта “ на обонятелния си орган, само че надали е очаквала толкоз яростна реакция.

Според някои почитатели, Преслава е изгубила естествения си сексапил и към този момент по нищо не се отличава от колежките си.

Според други, певицата се е трансформирала в неприятно копие на някогашната си първа приятелка Галена.

Има и почитатели, които пазят фолкаджийката от нападките и утвърждават фрапантната смяна във външността й.

очевидно също е доста удовлетворена от резултата, защото не стопира да разгласява фотоси отстрани в обществените мрежи. А администраторите усърдно трият отрицателните мнения против ринопластиката й.
Не е Галена – Преслава е!
Заради пластичната интервенция, певицата спря да работи за близо един месец, освен това тъкмо в сезона на абитуриентските балове, когато обичайно е огромен берекет за фолкаджийките. Първоначално продуцентите й от „Пайнер“ оповестиха, че става въпрос за здравословен проблем. Но след няколко седмици, истината лъсна.

Защо след толкоз години на сцената Преслава тъкмо в този момент се реши на сходна фрапантна смяна, не е ясно. Повечето й колежки към този момент са с по няколко интервенции на носа, като рекордьорка е Емилия, която безусловно към този момент си го е изпилила. Конкурентката на Преслава – Галена, също има повече от една ринопластика.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР