Певицата Алекс Раева за първи път показа бременното си коремче.

...
Певицата Алекс Раева за първи път показа бременното си коремче.
Коментари Харесай

Алекс Раева показа Бременно Коремче! СНИМКА:

Певицата Алекс Раева за първи път сподели бременното си коремче. Тя театралничи на своя другарка – дизайнер на бижута, която нарисува от горната страна лице на момиченце. Което най- евентуално значи, че рисунката съответствува с пола на бебето.

От фотографията в обществените мрежи е явно, че Алекс към този момент е в много напреднала бременност. Певицата обаче отхвърля всевъзможни мнения за огромното събитие в живота си. Доскоро тя криеше и бащата на детето, само че неотдавна двамата се появи дружно на галерия. Мъжът не е прочут в шоу средите, само че очевидно е много по- възрастен от.

38- годишната певица дълги години се бореше да стане майка. Тя не криеше, че има проблеми със забременяването. Но също по този начин все не успяваше да случи и на подобаващ сътрудник. Алекс има несполучлив годеж с някогашния си началник Слави Трифонов. Последван от разлъка и още един провален годеж – с предприемача Камен Атов, който я малтретирал физически и душевен. Последната известна връзка на певицата беше с сътрудника й диджей Дончо, който даже се разведе, с цел да бъде с нея. Но двамата по този начин и не стигнаха до нещо по- съществено.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР