Blagoevgrad24.bg Продажбите за България в Русия все още са в застой.

...
Blagoevgrad24.bg
Продажбите за България в Русия все още са в застой.
Коментари Харесай

С 25% по-малко туски туристи това лято

Blagoevgrad24.bg Продажбите за България в Русия към момента са в застой. Това уточни за БНР Галин Георгиев - шеф на един от главните туроператори, които оперират В Русия.

Близо 25% спад на съветските туристи регистрират някои туроператори въз основата на ранните записвания. Според Георгиев една от аргументите за записания отлив е фактът, че от години приходите на съветските жители стагнират. Той показва и че предходната година предлаганите предложения от турските ни съперници са имали както ценово предимство, по този начин и такова във връзка с качеството.

Не на последно място съгласно Георгиев е и голямото количество жилища в България, които са благосъстоятелност на съветски жители и се посещават освен от самите тях, само че и от техни фамилии, другари и така нататък По този метод проведеният туризъм търпи огромни загуби, заключава той.

Георгиев акцентира и че самата Русия се стреми да резервира туристическия поток вътре в страната, като през последните години е развила доста вътрешния си туризъм.

Той обаче не изключва и опцията при така наречен предложения в последния миг да бъдат продадени по-големи размери. През последните години динамичността в сектора стана доста висока, трендовете бързо се трансформират, тъй че е мъчно да се каже какво ще се случи след няколко месеца, изясни Георгиев.

По негови думи детските ваканции също бележат спад, макар че България извършва съветските критерии за детски туризъм.

Иво Богданов - представител на различен огромен български туроператор, работещ на съветския пазар, твърди, че макар конкуренцията сред България, Турция и Гърция предлаганите пакети и цени са разнообразни за трите страни. Причината е, че всеки един от трите пазара си има ниша, към която съветският екскурзиант се насочва.

Той акцентира, че няма фрапантни недоволства от съветски туристи за предлагания от страната ни артикул. По негови думи недоволствата са свързани най-много с обслужването.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР