Известен лекар от Пловдив се оказа жената, която преди няколко

...
Известен лекар от Пловдив се оказа жената, която преди няколко
Коментари Харесай

Самоубилата се в Пловдив жена се оказа известна лекарка

Известен доктор от Пловдив се оказа дамата, която преди няколко дни се самоуби на улица " Младежка ", научи Plovdiv24.bg.

47-годишната доктор Галина Арабаджиева беше лекар-специалист  " Дерматология и венерология " и холистичен доктор с процедура в региона на лечебното хранене, диетиката и хомеопатията.

Д-р Арабаджиева бе създател и лекуващ доктор в холистичен център " Хармония " – Пловдив.

Д-р Арабаджиева извършваше цялостни прегледи на пациенти от всички възрасти с медицински, кожни и естетични проблеми. Използваше технологиите, с които разполага актуалната медицина, за проучване на пигментни промени, гъбични, бактериални и вирусни инфекции, бенки, папиломи и други доброкачествени и злокачествени кожни формирания. Използваше цифрова дерматоскопска диагностика за навременно откриване на разнообразни туморни болести. Извършваше тестване за кожни алергии. Използваше меридианна диагностика за разкриване на първопричината за развиването на обещано заболя© ване.

Освен в региона на дерматологията, доктор Арабаджиева сполучливо прилагаше холистичен метод при профилактика и лекуване на разнообразни болести.

Осъществяваше разбор и оценка на работата на обособените функционални системи в организма и тяхната взаимовръзка. Използваше лекуване посредством самостоятелно направен хранителен режим, фитотерапия, натуропатия, хомеопатични средства, клинична ароматерапия, рефлексотерапия и други холистични модерни способи когато това бе належащо.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР