Родител на ученик във Френската езикова гимназия Антоан дьо Сент-Екзюпери

...
Родител на ученик във Френската езикова гимназия Антоан дьо Сент-Екзюпери
Коментари Харесай

Родител се оплака от преподавател във Френската гимназия

Родител на възпитаник във Френската езикова гимназия " Антоан дьо Сент-Екзюпери " се свърза с Plovdiv24.bg , с цел да сигнализира за неприятно държание на един от преподаватели към учениците. Родителят пожела анонимност поради сигурността на детето си. Ето какъв тъкмо е казусът:

" Детето ми учи във Френска езикова гимназия  " Антоан дьо Сент-Екзюпери "  в град Пловдив. Още от девети клас му преподава един преподавател. Дотук добре, само че държанието на учителя още от първите часове е меко казано непоносимо: 

1. Държи се надменно

2. При задаване на въпрос от страна на възпитаник, прави подигравателни мнения и наскърбява

3. Не преподава уроците, които би трябвало

4. Изпитва на непредаден материал

5. Забравя, че е преподавала уроци и ги преподава на ново

6. Допуска неточности в оформянето дилемите за изпитване

7. Заплашва учениците, че оплачат ли се някъде, няма да завършат

Миналата година група родители и възпитаници подадохме подписка в управлението на учебното заведение, само че там не ни отразиха и ситуацията на децата ни стана още по-лошо. Не стопират непрекъснатите насмешки по наш адрес, които децата ни са длъжни да търпят, тъй като някой не си прави работата. "

Репортер на уеб страницата се свърза с образователното заведение. Оттам поеха ангажимент да създадат инспекция по случая. Името на педагожката, както и предметът, по който преподава, съзнателно не са посочени в материала. Това ще се случи единствено в случай че от Френската езикова гимназия " Антоан дьо Сент-Екзюпери " разгласят резултатите от инспекцията и в случай че при нея са установени нарушавания.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР