БГНЕС Премиерът Бойко Борисов честити Трети март – националния ни празник,

...
БГНЕС
Премиерът Бойко Борисов честити Трети март – националния ни празник,
Коментари Харесай

Борисов: Поклон пред подвига на героите, постигнали свободата на България!

БГНЕС Премиерът Бойко Борисов честити Трети март – националния ни празник, на всички българи.

В деня на Националния ни празник се прекланяме пред подвига на всички герои, които се бориха и реализираха свободата на България. Почитаме паметта на нашите предшественици и генерации наред пазим яркия спомен за делото им, което е извор на национална горделивост и възприятие за дълг и отговорност към България. Саможертвата на нашите възрожденци в никакъв случай няма да бъде забравена, тъй като носи в себе си българския дух, който е непреклонен и не стопира да намира нови проявления на своята мощ и непреходност, написа в поздравлението си Борисов.

Поколения българи се бориха, с цел да си върнем свободата, независимостта, държавността, да заемем почтено място измежду развитите демократични страни.

Днес, когато тези национални дела са извоювани, продължаваме да отстояваме престижа на България пред света. Няма по какъв начин да не се усещаме горди с постигнатото от всички нас дружно, когато виждаме уважението и признанието на нашите външнополитически сътрудници. Вековете непознато ръководство са надалеч в предишното и българската дума към този момент освен се чува, само че се търси и цени, показва министър председателят.

Идеалите на Възраждането са надградени със 141-годишните опит и мъдрост на българската нация. Днес съм уверен, че би трябвало да сме  повече оптимисти, тъй като действителните резултати от постигнатото са забележими и имам вярата, че ще продължим да ги надграждаме дружно като народ. Защото нееднократно сме посочили, че умеем да сме единни, изключително пред компликациите. Защото можем да сме образец за етническа приемливост и знаем по какъв начин да живеем в съгласие. И най-много тъй като ценим мира и просперитета.

Бъдете живи и здрави и дано бъдем горди, че сме българи, насочва благопожелание Бойко Борисов.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР