Повечето хора смятат Ейдриън Бейфорд за много щастлив човек с

...
Повечето хора смятат Ейдриън Бейфорд за много щастлив човек с
Коментари Харесай

Тотомилионер живее в пълна самота и плаща на хората, за да бъдат негови приятели

Повечето хора считат Ейдриън Бейфорд за доста благополучен човек с неговите милиони в банката. Бившият куриер завоюва 148 млн. английски лири от лотарията EuroMillions, само че има същите проблеми, както и преди. 

Милионерът е уединен, няма другари и прекарва по цели дни в голямото си имение, без да си поговори с никого.  Ако инцидентно излезе от къщата си, незабавно е обкръжен от хора, които му желаят пари под друг претекст. Самотата на този сякаш късметлия е толкоз огромна, че от време на време той заплаща на хора, с цел да му вършат компания и да се преструват, че са негови другари. 

Един от тях, Били, станал негов " треньор по бокс на цялостно работно време ", защото 48-годишният мъж решил да се научи на този спорт. Друг му измъкнал пари, с цел да му даде таксито си, тъй като Ейдриън по този начин и не издържал теста си за тази специалност.

Но в действителност даже не приятелите, а любовният му живот му дава най-голямо възприятие за изолираност.

Само 15 месеца след спечелването на
джакпота, брачната половинка на Ейдриън - Джилиан се развежда с него. Тя твърди, че техният осемгодишен брак се е разпаднал " окончателно " и се мести в Шотландия с двете си деца. Оттогава Ейдриън е бил зарязван три пъти с засегнато его и поизпразнена банкова сметка. 

Една от неговите любовници, 31-годишната Саманта Бърбидж, отхвърли предлагането му да се върне при него без значение, че той я обсипал с дарове за 500 000 паунда. 35-годишната Марта Ярош пък получила Volvo V40 за 34 хиляди паунда, преди да се раздели с него.

Следващата била Лиза Кемп, 40-годишна сервитьорка, която разрушила сърцето му, зарязвайки го, до момента в който са  на отмора предишното лято.

Сега Ейдриън твърди, че още веднъж чака любовта, само че към този момент е извънредно уединен и единствено съседите му го считат за звезда.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР