Blagoevgrad24.bg Пореден кървав екшън се е разиграл в станалото скандално известно

...
Blagoevgrad24.bg
Пореден кървав екшън се е разиграл в станалото скандално известно
Коментари Харесай

Деца пребиха жестоко мъж в Галиче

Blagoevgrad24.bg Пореден кървясъл екшън се е разиграл в станалото скандално известно село Галиче. Мъж е открит да лежи полумъртъв след нанесен му нечовечен побой от три деца, твърди BulNews.bg.

Към 9 часа сутринта през вчерашния ден гражданин на селото с букви С.С. намерил своя прочут М.П.М. на 44 години да лежи в безпомощно положение. Той имал голям брой контузии, показващи, че е станал жертва на побой. Мъжът подал сигнал в полицията и неотложно почнало следствие по случая. Ченгетата бързо разкрили причинителите на бруталното нахлуване. Оказало се, че то се разиграло още предходната вечер – към 20 часа. Трима хлапаци – А.Г.О. на 16 години от село Долни Луковит и двама братя от Галиче – А.С.З. и П.С.З. надлежно на 15 и 13 години, скочили на мъжа. Те го налагали свиреп по главата, а по-късно го оставили да лежи в безсъзнание в локва кръв.

Пострадалият е откаран в незабавния център в Бяла Слатина. Медиците установили, че той има фрактура на черепа и го транспортирали в плевенска болница за консултация с невролог. Служителите на реда за задържали за 24 часа най-голямото момче. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР