Сериозно неразбирателство цари на моменти между актьорите Владимир Карамазов и

...
Сериозно неразбирателство цари на моменти между актьорите Владимир Карамазов и
Коментари Харесай

Карамазов и Духовникова се изпокарали жестоко в болница

Сериозно недоразумение царува на моменти сред актьорите Владимир Карамазов и Теодора Духовникова. Двамата са в основните функции в най-новия български сериал " Дяволското гърло “. Именно Карамазов бе посетител в утринния блок на Нова телевизия.

Водещата Мирослава Иванова го подтикна да опише малко повече за новия сериал, само че тук артистът издаде какъв скандал се случва сред него и Духовникова след всяко негово изявление. " Всеки път щом гостувам някъде и приказвам за сериала, по-късно тя ми се обажда и споделя, че съм издал нещо генерално за сериала.

" Защо го правиш? Издаваш всичко “ – всякога по този начин ми подрежда, а аз й изяснявам, че хората не са чели сюжета и не могат да навържат нещата. " Да, но ще си върнат изявлението ти и ще навържат нещата “ – мрънкала Теодора “, ожали се артистът.

Карамазов показа и за различен скандал посред им. " Бяхме в болничното заведение в Смолян. Аз се готвех за фотосите в моргата и с Теодора по този начин се изпокарахме, че цялата болница – личен състав и заболели, ни гледаха и слушаха. Изпокарахме се грубо. Това не ни се случва за първи път “, показа без никакво терзание Карамазов. Все отново той разясни, че още не идващия ден с Духовникова се сдобрили.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР