Водещата на сутрешния блок на Нова телевизия Мирослава Иванова не

...
Водещата на сутрешния блок на Нова телевизия Мирослава Иванова не
Коментари Харесай

Водеща на Нова тв се разбесня в ефир

Водещата на утринния блок на Нова телевизия Мирослава Иванова не съумя да сдържи нервите си в ефира на малкия екран. Тя бе поканила водача на " Атака " и ръководителят на парламентарната група на Обединени патриоти Волен Сидеров, с цел да разясняват протичащото се в групата на Патриотите. Със спокоен звук Сидеров й обясняваше какво се случва и какво не в дребната и огромна коалиция. Но водещата реши, че няма да го остави да приказва дълго и непрекъснато го прекъсваше с въпроси. Сидеров я помоли да му даде опция да й отговори и по-късно да му задава идващ въпрос, само че Иванова избухна необяснимо.

" Не ме превръщайте в фен на вашия утринен моноспектакъл ", разпеняви се тя и добави: " Хайде да водим разговор ". " Да, само че дано да се изслушваме ", отвърна й със спокоен звук Сидеров. " Да, ще се опитам, стига отговорите ви да не се трансформират в словоизлияния ", отново недоволно отговори водещата на Нова телевизия.

" Ама вие през днешния ден в действителност се въртите в един обаян кръг. Не се безпокойте за нас. Елате в Народното събрание и вижте по какъв начин се работи, а не стойте по този начин отдалечено. Аз съм добър хазаин, ще ви разведа и ще ви обясня ", прикани я Сидеров.

" Ще ви го напиша в мерена тирада и ще ви го пратя на мейла, с цел да може да не ме питате шест пъти едно и също нещо ", завърши водачът на " Атака ".
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР