виж галерията Над 120 бакалаври и магистри, възпитаници на Филологическия факултет

...
виж галерията
Над 120 бакалаври и магистри, възпитаници на Филологическия факултет
Коментари Харесай

Дипломираха се новите филолози на Благоевград

виж галерията Над 120 бакалаври и магистри, ученици на Филологическия факултет на Югозападния университет " Неофит Рилски “ получиха дипломите си за висше обучение.

Деканът на факултета проф. доктор Магдалена Панайотова откри тържеството и поздрави абитуриентите, завършващи 12 специалности, измежду които " Българска лингвистика “, " Балканистика “, " Славянска лингвистика “, " Български език и непознат език “, " Лингвистика “, " Чужд език и етнология “, " Английска лингвистика “ и други

" Университетът е инструмент с една доста значима функционалност, той задава посоката на развиване на всеки от нас и с помощта на него имам вяра, че всеки избира посоката на своето професионално развиване. Докато се реализирате и станете сполучливи в практиката, несъмнено ще мине време, от време на време години, от време на време и по-кратко, само че би трябвало да сте открити и да знаете, че идва и хубаво и неприятно, и в случай че човек не преодолява компликациите си няма да успее в специалността “,  сподели в приветственото си слово проф. доктор Магдалена Панайотова.

" Ако чувствате, че работата не ви харесва, в случай че чувствате, че робувате на непознати ползи, в случай че вечер се прибирате толкоз изморени, че единствената ви мисъл е по какъв начин да се изключите, то тази работа не е за вас, напуснете я. Намерете такова място за себе си, на което ще се чувствате добре. Няма време за взаимни отстъпки, тъй като голяма част от времето прекарваме на работа. Постарайте се това време да е удобно и да не съжалявате за него след време “, сподели още проф. Панайотова.

Дипломите на абитуриентите от випуск 2018 връчиха деканът на Филологическия факултет – проф. доктор Магдалена Панайотова и нейните заместници – доцент доктор Антоанета Михайлова и доцент доктор Гергана Падарева – Илиева.

Първенец на випуска с триумф 5.84 от семестриалните изпити и 6.00 от държавните изпити е Александър Шляков, завършващ компетентност " Балканистика “. Сред отличниците, които получиха плакет са и Ани Андонова, Цветелина Митова, Гергана Асенова, Ани Георгиева, Сашо Димитров, Елена Думанова, Мануела Костадинова, Светослав Стоянов, Росица Коцева и Илинка Неделчева. 

Гости на тържеството бяха танцьорите от фолклорния отбор Горна баня с живописен ръководител  Денислав Михайлов. Те поздравиха гостите и абитуриентите с шопски и тракийски танц.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР