Над 130 студенти, преподаватели, партньори и предприемачи се включиха в националната

...
Над 130 студенти, преподаватели, партньори и предприемачи се включиха в националната
Коментари Харесай

Конференция Успех за всички студенти чрез предприемачество“ се проведе в Благоевград

Над 130 студенти, преподаватели, сътрудници и бизнесмени се включиха в националната конференция " Успех за всички студенти посредством предприемачество “, проведена в Благоевград. Събитието бе проведено от Център за проучване и разбори (ЦИА) и Югозападен университет " Неофит Рилски ". По време на националната конференция бе показана новаторска електронна платформа за придобиване на предприемачески умения от европейски студенти, разработена в границите на проект  " Успех за всеки “.

Проектът е финансиран от програмата Еразъм+ на Европейския съюз и по него са работили осем сътрудници от Франция, България и Латвия в продължение на повече от две години. За плана " Успех за всеки “ и за младежкото предприемачество приказваха проф. Албена Вуцова и доцент Тодор Ялъмов от Стопански факултет на Софийски университет  " Св. Климент Охридски “.

Повече за създаването на онлайн платформата за обучение по предприемачество и за провокациите пред младежите с увреждания описаха Полина Хитова от " Европроджект “ ЕООД и Капка Панайотова от Център за самостоятелен живот. Всеки искащ може да се запише за гратис присъединяване в курса " Успех за всички студенти посредством предприемачество “ на адрес: www.success4allstudents.eu. Той е наличен на британски, френски, латвийски и български език.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР