Blagoevgrad24.bg 80-хиляди лв. са нужни за първия курс на имунотерапия за

...
Blagoevgrad24.bg
80-хиляди лв. са нужни за първия курс на имунотерапия за
Коментари Харесай

Животът на малкото ангелче Алекс е в ръцете на хората с добри сърца, помагайте!

Blagoevgrad24.bg 80-хиляди лева са нужни за първия курс на имунотерапия за дребното ангелче Алекс от Пазарджик, за което Varna24.bg заяви. 

Ето и последния зов на родителите към хората с положителни сърца: 

" Здравейте другари, честита Баба Марта, с благопожелание за здраве и усмивки през цялата година. Благодарим Ви от сърце за всичко, което вършиме, с цел да може нашето Алексче да се върне назад към игрите на площадката и разходките в парка. 

Вчера завърши седмия курс химиотерапия. Показателите при направената през вчерашния ден кръвна картина бяха ниски, което докара до кръвопреливане за ниския хемоглобин, назначена бе и инжекция за левкоцитите. Алекс бе леко неспокойна и раздразнителна. Днес нещата при Алекс са релативно по-добре. Кръвопреливането е завършило сполучливо и тя е по-спокойна, спрямо през вчерашния ден. 

Мили хора, времето ни напредва. Нужни са 80 000лв., с цел да може Алекс да премине през първият курс имунотерапия. Можете да дарите средства за Алекс,чрез дарителската сметка, посредством helpkarma ( там може да се подарява посредством карта VISA, PayPal или банков превод), също по този начин има проведен благотворителен базар в интерес на Алексче на страничката и в helpkarma. Може да помогнете на Алексче, посредством някоя от нашите дарителски кутии или да поставите такава на Вашето работно място. "

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА:

ОББ

IBAN: BG50UBBS80021080599340

Титуляр:АЛЕКСАНДРА ЮЛИЯНОВА ДАЧЕВА

BIC: UBBS BGSF

ЗАЕДНО С АЛЕКС, В БОРБАТА И ЗА ЖИВОТ!

https://helpkarma.com/…/malkoto-angelche-…/dashboard/preview

Както към този момент съобщихме, дребната Алекс е единствено на година и половина, а към този момент се бори за живота си!

През 2018 година ѝ слагат тежката диагноза невробластома абдоминис.

След несполучлива интервенция за премахване на тумора и след направена биопсия се оказва, че туморът е недоброкачествен.

Започната е незабавно химиотерапия. Но за голямо страдание, Алекс стопира да се движи от кръста надолу. След направени шест курса химиотерапия положението на Алекс стартира да се усъвършенства и към този момент се пробва да движи крачетата и да сяда.

Следват още два курса химиотерапия и по-късно още един курс имунотерапия. Лекарите са обнадеждени, че по-късно Алекс ще проходи изцяло и положението ѝ ще се стабилизира. Когато бебчо е задоволително мощен, ще му бъде направена нова интервенция за премахване на групировката в корема.

За страдание, ядрено-магнитният резонанс демонстрира разсейки в костния мозък и главата.

На Алекс е подложен централен венозен катетър, посредством който се организира химиотерапията.

Алекс се нуждае СПЕШНО от трансплантация на костен мозък и провеждането на още четири курса имунотерапия!

Тъй като при Алекс нещата се случват по-бавно, лекарите не могат да се ангажират със периоди по отношение на това, което следва.

Добрата вест е, че към този момент тя се повлиява позитивно от приложеното лекуване, което на този стадий се организира в България.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР