Слави Трифонов е поставил забрана на Крисия да има телевизионни

...
Слави Трифонов е поставил забрана на Крисия да има телевизионни
Коментари Харесай

Слави Трифонов поставил забрана на Крисия, баща й каза подробности

Слави Трифонов е сложил възбрана на Крисия да има телевизионни изяви шест месеца след прекратяването на контракта им. Това описа пред " България Днес " Марин Тодоров, татко на надарената певица. Изпълнителката и Дългия завършиха професионалните си връзки през месец май м.г., само че перипетиите за Крисия не престават и по-късно. Певицата е задължена през идната половин година да няма изяви в други малките екрани. И се пробва прецизно да съблюдава ограничаването през всичките месеци.

" Едва след Нова година Крисия се почувства в действителност свободна и към този момент може да мисли за лични планове. Преди това трябваше да съблюдава шестмесечното ограничаване ", разяснява Тодоров. Той прецизира, че с екипа на предаването са се разделили без драми и остават с положителни усеща един към различен.

В момента Крисия приготвя нова ария, която се чака да пусне напълно скоро в общественото пространство. Парчето е съпроводено от забавен видеоклип, който към този момент с любознание се чака от феновете на младата изпълнителка. Песента е в естраден жанр и няма допирни точки с частите, които пускат тийнсензациите Гери Никол и Тита. 14-годишната надарена певица от няколко месеца живее и учи в София и към този момент е привикнала с живота в огромния град, само че майка й постоянно е при нея, с цел да не е сама.

Звездата на Крисия изгря с присъединяване й в кастинга за театрална партньорка на спечелилия в плана " Разсмей Слави " Димитър Андреев. Трифонов събра двете деца в петъчната графа " Запознай се с дребните ". Крисия участваше и в огромните концерти на Трифонов в зала " Арена Армеец " и на Националния стадион " Васил Левски ".

През предходната година изявите на дребната певица станаха извънредно епизодични, беше спряна и рубриката й в телевизионното шоу. Изпълнителката нямаше никакви участия и феновете се питаха какво се случва с нея и за какво не се появява на никое място. След това професионалните пътища на Крисия и Слави се разделиха.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР