ФК Дунав (Русе) представи общо 6 нови попълнения в двете

...
ФК Дунав (Русе) представи общо 6 нови попълнения в двете
Коментари Харесай

Дунав привлече вратар от школата на Уест Хям, представи още 5 нови попълнения

ФК " Дунав " (Русе) показа общо 6 нови попълнения в двете си елитни младежки гарнитури - до 19 и до 17 години. Дунав U19 с треньор Емануил Върбанов се снабди с четири нови футболисти за сегашния сезон. Към " драконите " се причислиха вратар, бранител, халф и нападател.

Валентин Обретенов е стражът, който пристигна от отбора на ЦСКА, като преди две години е бил и част от школата на британския " Уест Хям ". Той е ръсенец и се занимава с футбол от 10 години.

Новият защитник се споделя Александър Христов, родом от Бяла, играл преди този момент за Берое. За страдание сега лекува травма, само че се чака до месец да бъде разполагаем на своя треньор.

Третото ново попълнение е Стамен Владимиров, също родом от Бяла, играл за тима на " Бенковски " във “В " група последните 3 сезона. Той към този момент направи и дебюта си против " Берое " при загубата 0:1 в мач от 16-тия кръг на Елитна група до 19 година

Последното ново попълнение на тима е Димитър Илиев. Нападател, играл есення полусезон в ОФГ – Изток с тима на " Дунарит " Николово и вкарал 12 гола в 7 мача.

Всички те са родени 2000 година и споделят в малко изявление, че са доста удовлетворени от подготвителния развой и базата в клуба. Повечето футболисти се познават от деца и това прави колектива доста обединен и мощен. Всички са на мнение, че тимът е едно огромно семейство и задачата е пред футболистите е ясна – мощен пролетен дял и оставане в Елитната група.

Отборът до 17 година възраст, с треньор Ивайло Кирилов, също се снабди с две нови попълнения. Към отбора се причислиха халф и нападател от тима на " Волов " Шумен.

Полузащитникът се споделя Станислав Петров и е роден 2003 година Тренира футбол от дете и е доста удовлетворен от шанса да се равива в тима на " Дунав ".

Второто попълнение е Симеон Иванов, нападателен състезател роден 2002 г,, който е останал доста удовлетворен от подготвителния развой и равнището на инфраструктурата в клуба.

И двамата състезатели са били признати бързо от колектива и се надяват да допренесат за по-добри резултати на тима през пролетния дял на шампионата на Елитната група до 17 година

Пожелаваме шанс на всички нови играчи и доста триумфи с небесносиния екин.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР