При тежка катастрофа загина легендата на сръбската музика Шабан Шаулич.

...
При тежка катастрофа загина легендата на сръбската музика Шабан Шаулич.
Коментари Харесай

Трагедия! Шабан Шаулич Загина при зверска Катастрофа!

При тежка злополука почина легендата на сръбската музика Шабан Шаулич. Трагедията е станала рано тази заран покрай немския град Дортмунд.

Певецът се прибирал след свое присъединяване, а автомобилът бил ръководен от неговия кръстник Слоба Стоядинович. В колата е имало още един човек.

Произшествието се е случило на автомагистрала А2 край Дортмунд. По първична информация, върху автомобила на сръбския артист е връхлетяла „Мазда“, ръководена от пийнал водач.

Шабан Шаулич е умрял малко по- късно в болница от пострадванията си. Неговите спътници също са потърпевши тежко, само че не са с заплаха за живота.
Снимка от злополуката, която лиши живота на Шабан Шаулич
Легендарният сръбски реализатор е роден на 6 септември 1951 година в град Шабац. Преди да се заеме с музика е упражнявал футбол. Издава първия си албум през 1969 година

В България е изнасял доста концерти, в това число и няколко благотворителни. На благотворителен концерт у нас през 2016 година дружно с Мирослав Илич съумяват да съберат над 150 000 лв., които подаряват на дома за сираци в село Доганово.

Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР