Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев се изсмя на новия треньор

...
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев се изсмя на новия треньор
Коментари Харесай

Петричев се изсмя на Любо Пенев: Постоянно го гонят банка, кредитор или НАП

Изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев се изсмя на новия треньор на ЦСКА-София Любослав Пенев поради изказването му, че " не би работил в Лудогорец ". Клубният необут реши да употребява персоналния си профил във Facebook, където написа следното:

" Чета, че Любослав Пенев е споделил, че в никакъв случай не би работил за Лудогорец. По принцип, с цел да работиш на едно място, първо би трябвало да те поканят. На нас дори и през разум не ни е минавало да каним за треньор Любослав Пенев. Достатъчно грижи си имаме, че да треперим по кое време няма да го пуснат да мине границата, тъй като го е подгонила някоя банка, заемодател или Национална агенция за приходите.

А Лудогорец пътува доста, тъй като играе постоянно в Шампионска лига или Лига Европа. Казвам го за сведение на господин Пенев, тъй като от изявленията му оставам с усещане, че пропуща този значим подробност. Когато в един сезон си победил Хофенхайм и Брага, наподобява разумно да станеш първенец на България. Говоря единствено за последния шампионски сезон. Статистиката ни другояче е дълга.

Но очевидно цифрите не са мощната страна на господин Любослав Пенев. Когато съперникът ти за президент на БФС е спечелил 463 гласа на конгреса, а ти единствено 36, мненията са непотребни. Явно футболната общност ти е споделила: " Абе не ставаш за тази работа!!! “.

Сега сме в очакване на следващото оплюващо изявление. Явно се гони някаква норма ".
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР