Лудогорец осъществи пореден трансфер на водещ български футболист. Цветовете на

...
Лудогорец осъществи пореден трансфер на водещ български футболист. Цветовете на
Коментари Харесай

Лудогорец подписа с Манолев, представя го преди мача с Ботев

Лудогорец реализира следващ трансфер на водещ български футболист. Цветовете на седемкратния първенец ще пази националът Станислав Манолев. В понеделник клубът и играча реализираха сделка, след което подписаха контракт.

Манолев ще бъде показан пред почитателите в Разград на следващия ден (19 февруари) преди мача на Лудогорец против Ботев (Пд). Националът се включва в подготвителния развой на тима незабавно и ще е разполагаем на Антони Здравков за идващите мачове в шампионата на Първа професионална лига. Манолев избра Лудогорец пред предложения от България и чужбина.

Станислав Манолев е петият нов футболист, притеглен след края на есенния сезон. Преди него с клуба подписаха Адриан Попа, Пламен Илиев, Серкан Юсеин и Дейвид Рибейро.

Манолев има богата футболна кариера. В България е играл за Пирин, Литекс и ЦСКА-София, а в чужбина е обличал фланелката на носителя на КЕШ ПСВ Айндховен, британския Фулъм и съветските Кубан (Краснодар) и Динамо (Москва). Има над 50 мача за националния тим на България.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР