Дунав стартира по ужасен начин пролетния дял на Първа лига.

...
Дунав стартира по ужасен начин пролетния дял на Първа лига.
Коментари Харесай

Ужасен пролетен старт на Дунав в Първа лига

Дунав започва по ужасяващ метод пролетния дял на Първа лига. " Драконите " изгубиха от Етър с класическото 0:3 в мач от 21-ия кръг, който се игра на стадион " Ивайло " във Велико Търново.

Русенци имаха добра опция в 25-ата минута, когато след центриране отляво Ахмед Ахмедов стреля с глава, само че вратарят Христо Иванов улови. До почивката играта бе най-вече в центъра и пред двете порти нямаше обстановки с изключение на слаб удар на Руменов в 43-ата минута, който мина до десния дирек.

Второто полувреме стартира с бърз гол за етърци, който значително реши изхода от мача. Младенов отдясно центрира и топката бе върната към Боджадж, който стреля и след рикошет от Инкоом кълбото влетя в мрежата на отличния досега Благой Макенджиев – 1:0.

Дунав още веднъж се опита да реагира и в 60-ата минута след центриране от фаул Ндайе с глава стреля до вратата, а малко по-късно удар на другата запаса Фиртулеску бе уловен от Христо Иванов.

" Болярите “ издебнаха мига за нов удар в 74-ата минута, когато при бърза контра четирима излязоха против един бранител. Крум Стоянов откри надясно Даниел Младенов след чийто удар топката от гредата влетя в мрежата – 2:0.

Капитанът на гостите Диян Димов стреля с глава до гредата, само че в 82-ата минута русенци инкасираха и трето попадение, дело на две от новите попълнения в Етър. Здравко Илиев центрира отдясно и Милчо Ангелов направи успеха класическа, а в самия край Христо Иванов извади в корнер рисков удар на Димов и не разреши на гостите даже и почетен гол.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР