Треньорът на Дунав Людмил Киров говори пред медиите преди мача

...
Треньорът на Дунав Людмил Киров говори пред медиите преди мача
Коментари Харесай

Треньорът на Дунав разкри какво е обещал пред феновете на отбора

Треньорът на Дунав Людмил Киров приказва пред медиите преди мача против Етър въе Велико Търново, който е в неделя от 12,30 часа.

" Първо желая да благодаря на Ръководството и президента на клуба, че съумяха да обезпечат всички трансферни цели, които желаех да дойдат в Русе. Готвим се доста съществено за срещата против Етър. Излизаме с нужния почит към тима от остарялата столица. Мачът ще е сложен и за двата отбора. Обещал съм на почитателите на клуба друг образ на тима. Виждам в сегашните играчи воля и апетит за триумфи, нещо което липсваше предходната година “, стартира изявлението си наставникът на Дунав.

" Разполагаме с 20 футболиста. На всеки пост имаме по двама играчи, тъй че конкуренцията стана сериозна и виждам, че това се отразява положително на самите футболисти “. Новите имена в тима са Благой Макенджиев, Александър Исаевски, Диян Димов, Драгош Фиртулеску, Емин Ахмед, Илия Мунин, Мартин Станкев, Самуел Инкоом и Свилен Щерев “, добави експертът.

" Към момента контузен е трайно Илия Мунин, а за Георги Динков ще се взема решение в събота, когато ще бъде и избрана групата за мача “, сподели още Киров.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР