Днес, 13.02.2019, стартира продажбата на пропуски за домакинския двубой на 

...
Днес, 13.02.2019, стартира продажбата на пропуски за домакинския двубой на 
Коментари Харесай

Дунав пусна билетите за първия пролетен мач, ето важни подробности

Днес, 13.02.2019, започва продажбата на пропуски за домакинския дуел на  " Дунав “ Русе против " Верея “. Срещата е на 20 февруари, сряда, от 12.30 часа на Градския стадион в Русе.

Билетите са с цена 8 лв. и ще могат да бъдат открити в магазин " SportLic " на бул. " Цар Фердинанд “ 3 /в постройката на " Здравко Чампоев “ до Градските хали/. Това важи и за 3 от офисите на " Нетуоркс България “ в Русе –  в квартал " Възраждане “ на улица " Плиска “ 78, вход " Д “ на блок " Мадара “; в МОЛ Русе на бул. " Липник “ 121 Д; и в квартал " Дружба “ на ул. " Васил Левски “ 4 /сградата на Солидарност до ASB/.

Ръководството на ФК " Дунав “ към този момент пусна в продажба и билети на цена от 5 лв.. От тях ще могат да се възползват хора, навършили 65 години. На входовете на Градски стадион Русе ще бъдат проверявани документи за идентичност, удостоверяващи възрастта на хората, възползвали се от отстъпката.

ФК " Дунав “ припомня, че децата до 12-годишна възраст може да следят мачовете гратис.

За централната естрада билетите ще са с цена 20 лв. и ще се продават единствено в магазин " SportLic ".

Касите стартират продажбата на пропуски в 10.30 часа, а вратите на стадиона отварят в 11.30 часа.

Билети за мача ще бъдат продавани до 60 минути от началото на дуела. Ако фен реши да напусне стадиона на полувремето, ще бъде позволен назад след 60 минути от старта на мача. Желаем да напомним, че хора с чадъри няма да бъдат допускани на стадиона, заради съображения за сигурност.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР