„София диша“ тази година ще се случи изненадващо рано –

...
„София диша“ тази година ще се случи изненадващо рано –
Коментари Харесай

София диша на ново място

„ София диша “ тази година ще се случи изненадващо рано – през този уикенд, на 24 и 25 юни, и на ново място – площад „ Александър Невски “. Преместването от дребните улици към огромния площад е поради огромното скупчване на хора, които в последните години безусловно не можеха да се разминат в локациите на фестивала. Според уредниците в този момент се чакат над 50 хиляди гости.

Фестивалът отваря от 16 до 22 ч. в събота и от 10 до 22 ч. в неделя. Нова за него ще е „ Зона България “, която ще показва занаяти, музика и танци от страната и е мощно насочена към все по-големия брой чужденци, идващи у нас с нискотарифните полети. Друга вест е галерийният павилион с произведения на над 50 създатели от участващите в двата дни на „ София диша “. Ще има и кинопавилион с стратегия от късометражни филми. В детската зона с изключение на нормалните занимания ще има и ъгъл за информатика и роботика.

Със сигурност аудитория ще съберат концертите навън, да кажем единствено Котарашки и „ Остава “ и да замълчим.

ОЩЕ... Илиян Любомиров: Само поп и балерина не съм бил За нормалната пъстра тълпа този път принос ще имат и артисти от Народния спектакъл, които ще раздават подписи, както и поетите и писателите от буса „ Думи на четири гуми “, карана от Илиян Любомиров.

И с цел да не се притесните – ще ги има пъстрите маси с бижута, шалове, чанти, тишърти, както и вкусните маси с биосандвичи, радостни питиета и сладки печива.

А може би и още нещо – ще разберете, в случай че отидете.

Следващите дати на „ София диша “ са 26 и 27 август, отново пред „ Невски “.

Източник: eva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР