Мариана Попова публикува първата си снимка с малката Екатерина, няколко

...
Мариана Попова публикува първата си снимка с малката Екатерина, няколко
Коментари Харесай

Мариана Попова ТРОГНА мрежата с ПЪРВАТА си СНИМКА с Бебето! Виж Тук:

Мариана Попова разгласява първата си фотография с дребната Екатерина, няколко часа след раждането й. Певицата изрази благодарности към болничното заведение и лекарския екип, който се е погрижил за нея.

Бащата също участва на раждането, макар че сега е в къщата на „ Вип Брадър “. По- късно от продукцията му спретнаха бебешко празненство, в което участваха и съквартирантите, а на екрана в дневната демонстрираха първите фотоси на дребната Екатерина – с татко й и с майка й. Актьорът мъчно овладя сълзите и страстите си. Той помоли Ваня Костова да изпее особено за Мариана обичаната й нейна ария.

В изповедалнята Плачков призна, че с певицата много се чудили дали да имат общо дете, защото и двамата имат по една щерка от предходните си връзки. Любовта им обаче надви над подозренията и страховете.

Актьорът купи за фамилията луксозна къща с двор край Казанлък, където на мира да отглеждат децата. А Мариана Попова не крие възторга си от обстоятелството, че към този момент не живее в София, макар че е родом от столицата.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР